Το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ στη Φθιώτιδα – Πρόταση για συμμετοχή από τους Οικ. Πράσινους δεν γίνεται δεκτή!

Συνεχής ενημέρωση

Σύμφωνα με νεώτερες πληροφορίες η ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ Φθιώτιδας  δεν συμφώνησε με την υποψηφιότητα του Γιάννη Κούτσικου και αντιπρότεινε την υποψηφιότητα του Ζούμπου Ορέστη. Επίσης να εξετασθεί η δυνατότητα για την υποψηφιότητα του   Μπακαλέξη Θανάση  από το Δήμο Ελάτειας – Αμφίκλειας. Σε κάθε περίπτωση σήμερα το βράδυ συνεδριάζει η ΚΕ ΣΥΡΙΖΑ για την οριστικοποίηση των ψηφοδελτίων του ΣΥΡΙΖΑ σε όλη την Ελλάδα

Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες  η σύνθεση του ψηφοδελτίου του ΣΥΡΙΖΑ στη Φθιώτιδα για τις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου, έχει σχεδόν οριστικοποιηθεί. Εκτός από τα 14 ονόματα που έστειλε η ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ  στην πρόταση της κεντρικής εκλογικής επιτροπής υπάρχει και ένα όνομα έκπληξη.  Πρόκειται για το όνομα του Γιάννη Κούτσικου ο οποίος προέρχεται από τους Οικολόγους Πράσινους.

Αρχικά οι αιτήσεις για υποψηφιότητες είχαν  ξεπεράσει τις 35 για τις 7 θέσεις που περιλαμβάνει το ψηφοδέλτιο της Φθιώτιδας. Η ΝΕ  Φθιώτιδας ΣΥΡΙΖΑ μετά από διαβούλευση με τις τοπικές οργανώσεις πρότεινε προς την κεντρική εκλογική επιτροπή  14 ονόματα  υποψηφίων τους  Κυριακάκη Βασίλη ( Λαμία), Μιχελή Θανάση (Λαμία), Βέττα Δημ (Στυλίδα)., Μπακαλέξη Θαν, (Αμφίκλεια), Κολιοφούτη Σταύρο (Δήμος Λοκρών), Καραμέρη Γιάννη (εργαζόμενος ΛΑΡΚΟ) , Ντόύζγο-Μούρτσο Δημήτρη ( νεολαία) Σαμαρά Θαν (Δήμο Λοκρών)Πετρόπουλο Χρήστο ( Δομοκός), Καραναστάση Απ. (Λαμία), Λέβα Βάσω ( Λαμία, Μιχαήλ- Αντωνίου Μαρία ( Λαμία ) και Παρμενοπούλου Χαρά ( Λαμία).

Τα ονόματα που έδωσε η πριν από λίγο Κεντρική Εκλογική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ στην Ν.Ε. είναι τα ακόλουθα:

    • Βασίλης Κυριακάκης
    • Αποστόλης Καραναστάσης
    • Δημήτρης Βέττας
    • Βασιλική Λέβα
    • Γιάννης Κούτσικος
    • Αθανάσιος Μιχελής
    • Μαρία Αντωνίου – Μιχαήλ

 Συζητήθηκαν επίσης από την κεντρική εκλογική επιτροπή τα ονόματα της Χαράς Παρμενοπούλου η οποία απέσυρε την υποψηφιότητα της,  του Ορέστη Ζούμπου και από τη Σοσιαλιστική συνιστώσα έγινε πρόταση για το πρώην στέλεχος του ΠΑΣΟΚ Δημ.  Κυριόπουλο που δεν περιλαμβάνονταν στη λίστα  που πρότεινε η ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ η οποία όμως δεν εγινε δεκτή από τη ΝΕ.

Written by

altpress.gr ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΛΑΜΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΦΘΙΩΤΙΔΑ- ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

2 comments

  1. nikosbam@gmail.com

    Στη λίστα με τα ονόματα που είχαν σταλεί είναι και οι Σαμαράς Δημήτρης,Ντούζγος-Μούρτζος Δημήτρης.

    • Μιλάμε για τη δεύτερη λίστα που επέτρεψε από τη Κεντρική Επιτροπή