Σήμερα το «τελευταίο αντίο» στη γιατρό Δανάη Τζωρτζοπούλου

Σήμερα το μεσημέρι συγγενείς και φίλοι θα πουν το τελευταίο αντίο στην γιατρό  Δανάη Τζωρτζοπούλου, που «έφυγε» σε ηλικία μόλις 33 ετών, σκορπίζοντας θλίψη σε όσους τη γνώριζαν και σε ολόκληρη την κοινωνία της Λαμίας.

Κόρη εκπαιδευτικών του Φιλολόγου και σχολικού συμβούλου Δημήτρη Τζωρτζόπουλου και της  μαθηματικού Βασιλικής Πιπέλια   η Δανάη  γεννήθηκε στη Λαμία το 1986 και ολοκλήρωσε τις εγκύκλιες σπουδές της στο 3ο  Γυμνάσιο και το 3ο Λύκειο. Εισήχθη ως αριστούχος στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών, όπου ολοκλήρωσε με επιτυχία τις σπουδές της και συνέχισε με εξειδικεύσεις στη Γερμανία και στη Σουηδία.

Άτομο αισιόδοξο, με αγάπη για τη ζωή και διάθεση προσφοράς στο συνάνθρωπο,  με  έφεση στο χορό με πολλαπλές συμμετοχές σε φεστιβάλ χορού στην Ελλάδα και την Ευρώπη, όσο και στη ζωγραφική και τη γραφιστική. Ήταν άριστος γνώστης της Γερμανικής γλώσσας, ομιλούσε επίσης άπταιστα Αγγλικά και Γαλλικά.

Ο πρόωρος και άδικος θάνατος την βρήκε λίγες ημέρες πριν τη μετεγκατάστασή της στη Στοκχόλμη για τη συνέχιση της επαγγελματικής της σταδιοδρομίας στην Ιατρική.

Υπέστη αιφνίδιο σοκ ως αποτέλεσμα πρωτοεμφανιζόμενου σακχαρώδους διαβήτη. Παρά την προσωρινή σταθεροποίηση της κατάστασής της, υπέστη καρδιακή ανακοπή και τελικά υπέκυψε.

Η κηδεία της θα γίνει σήμερα Πέμπτη (19/9/19) στις 3:00‘ το μεσημέρι στον Ιερό Ναό Παναγίας Ξηριώτισσας Λαμίας. Επιθυμία της οικογένειας είναι αντί στεφάνων, να ενισχυθεί οικονομικά το Ορφανοτροφείο Θηλέων Λαμίας. Για το λόγο αυτό, θα υπάρχει και ειδικό κουτί στην είσοδο του Ιερού Ναού Παναγίας Ξηριώτισσας κατά την ώρα της κηδείας.

Εκφράζουμε από καρδιάς τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια της.

Written by

altpress.gr ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΛΑΜΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΦΘΙΩΤΙΔΑ- ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

Comments are closed.