Συνέδριο ΕΚΦ: Θα προσφύγει στη Δικαιοσύνη κατά της εγκυρότητας των εκλογών η Ριζοσπαστική Αντιμνημονιακή Συνεργασία

Βαριές καταγγελίες για σωματεία και συνέδρους  «μαϊμού»  έγιναν από τις παρατάξεις της αντιπολίτευσης στο συνέδριο του Εργατικού Κέντρου Φθιώτιδας Ας σημειωθεί ότι το συνέδριο ήταν να γίνει αρχές του 2013  αλλά η σύγκληση του επισπεύσθηκε  γιατί αναμένεται το επόμενο διάστημα η δημοσίευση του πορίσματος της ΣΔΟΕ για την οικονομική διαχείριση της Διοίκησης του Εργατικού Κέντρου σχετικά με τα  ..αμαρτωλά σεμινάρια. Τις κατηγορίες αντέκρουσε ο απερχόμενος Πρόεδρος του ΕΚΦ Χρήστος Κόρκος που τις απέδωσε σε έξωθεν  υποκίνηση για πολιτικά οφέλη.

Στο συνέδριο δήλωσε την παρουσία της και κατέρχεται στις εκλογές η «Ριζοσπαστική Αντιμονονιακή Συνεργασία» μια νέα παράταξη «μια συμμαχία με όσες προοδευτικές, ταξικές πολιτικές και κοινωνικές δυνάμεις συγκρούονται με τα μνημόνια και με τις δυνάμεις που τα επιβάλλουν». Απευθύνεται όπως αναφέρει στη διακήρυξή της  σε όλους τους εργαζόμενους, καλώντας «να μην οχυρωθούμε πίσω από τις διαφορές  μας αλλά να υπερβούμε τις αδυναμίες και να στείλουμε ένα μήνυμα ελπίδας και προοπτικής».

 Σχετικά με την κατάσταση που επικρατεί στο Εργατικό Κέντρο Φθιώτιδας ο εκπρόσωπος της παράταξης κ. Μαργαριτογιάννης Σωτήρης  στην παρέμβαση του, μίλησε για «διάτρητο συνέδριο που στερείται νομιμότητας».  Κάλεσε την απερχόμενη Διοίκηση του Εργατικού Κέντρου να μην προχωρήσει σε εκλογές πριν γίνει εκκαθάριση των μητρώων γιατί   ανεξάρτητα από το εκλογικό αποτέλεσμα  θα υπάρξει προσφυγή  στη Δικαιοσύνη κατά της εγκυρότητας των εκλογών.

Written by

altpress.gr ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΛΑΜΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΦΘΙΩΤΙΔΑ- ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

Comments are closed.