Βαδίζοντας προς την Πανελλαδική Συνδιάσκεψη: Αποτελέσματα εκλογών ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ Λαμίας

 Τους αντιπροσώπους για την Πανελλαδική Συνδιάσκεψη η οποία θα γίνει το τριήμερο 30-11 , 1 και 2 -12- 2012 στην  Αθήνα, εκλέγουν τα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ σε όλη τη χώρα.

Για αντιπροσώπους  προς τη Πανελλαδική Συνδιάσκεψη  αλλά και για  εκλογή Γραμματείας ψήφισαν με μαζική συμμετοχή το Σάββατο 24/11 τα μέλη της οργάνωσης Λαμίας.

Αποτελέσματα εκλογών οργάνωσης ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ Λαμίας

Εκλέχτηκαν 16  αντιπρόσωποι για την Πανελλαδική Συνδιάσκεψη (με αλφαβητική σειρά) οι παρακάτω:

Γόνη Καλλίτσα, Γρεβενίτης Νίκος, Κικής Δημήτρης, Καλοφωτιάς Δημήτρης, Κολιοφούτης Σταύρος, Κούτρας Γιάννης, Κουτσούμπα Ντίνα, Κρανιώτης Γιάννης, Λέβα Βασιλική, Μαργαριτογιάννης Σωτήρης, Μιχελής Αθανάσιος, Μούρτζου Γωγώ, Ντούσικος Κώστας, Παρμενόπουλος Νίκος, Ράπτης Πάνος, Σακελλάρης Βαγγέλης και Τσιρώνης Μίλτος.

 Για την 11 μελή Γραμματεία της οργάνωσης Λαμίας εκλέγονται οι:

Γρεβενίτης Νίκος, Κούτρας Γιάννης, Γιώτας Κώστας,  Ζούμπος Ορέστης,  Κούτρας Γιάννης, Ντούσικος Κώστας, Παρμενοπούλου Χαρά, Λέβα Βασιλική, και ισοψήφισαν οι Ράπτης Πάνος, Θεοδοσίου Κώστας και  Κικής Δημήτρης. Επίσης εκλέγονται με την ποσόστωση γυναικών( 35%) οι Μιχαήλ- Αντωνίου Μαρία και Γόνη Καλλίτσα.

Είναι προγραμματισμένες ακόμη οι παρακάτω συνελεύσεις :

–          Δήμου Λοκρών:  Κυριακή  25-11-12 στην Αταλάντη (αίθουσα εκδηλώσεων του Δημοτικού καταστήματος στις 6μμ )

–          Δήμου Αμφίκλειας- Ελάτειας : Κυριακή 25-11-12 στην Τιθορέα  ( αίθουσα Κουκουτσίδη στις 7μμ)

–          Δήμου Μώλου –Αγ. Κων/νου: Κυριακή 25-11-12 στο Καινούργιο (Δημοτικό σχολείο στις 7μμ)

–          Πελασγίας : Κυριακή 25-11-12 στην Πελασγία (κλίκ καφέ στις 6μμ)

Συνεχίζονται οι εγγραφές μελών σε όλες τις τοπικές οργανώσεις μέχρι και την ημέρα των εκλογών όπου θα αναδειχθούν οι  αντιπρόσωποι  για την  πανελλαδική συνδιάσκεψη.

Written by

altpress.gr ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΛΑΜΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΦΘΙΩΤΙΔΑ- ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

2 comments

  1. ψηφοφόρος ΣΥΡΙΖΑ

    Η παραπάνω ανάρτηση των αποτελεσμάτων είναι η επίσημη ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ ή μήπως από πληροφορίες του διαχειριστή του blog;
    Αν ισχύει το δεύτερο, τότε ο διαχειριστής οφείλει να γνωρίζει ότι τα αποτελέσματα εκλογών ανακοινώνονται με τη σειρά εκλογής του καθένα, αυτό απαιτεί η δεοντολογία, κι όχι αλφαβητικά όπως έκανε για τους 16 αντιπροσώπους ή τυχαία όπως για την 11-μελή Επιτροπή Λαμίας.
    Τέτοια «λάθη» δημιουργούν υπόνοιες

    Ένας ψηφοφόρος του ΣΥΡΙΖΑ

    • altpress.gr

      Τα αποτελέσματα είναι από πληροφορίες συντάκτη μας αλλά είναι ακριβείς. Τα αποτελέσματα για την Γραμματεία της οργάνωσης Λαμιας είναι κατά σειρά εκλογής. Τα αποτελέσματα για αντιπροσώπους για το συνεδριο δόθηκαν αλφαβητικά γιατί κατά την δική μας κρίση και πιστεύουμε και την κουλτουρα της Αριστεράς δεν έχει σημασία η σειρά εκλογής αλλά η διάθεση συμμετοχής και προσφοράς για να προχωρήσουμε μπροστά στο ενιαίο κόμμα των μελών