Οι πλημμυροπαθείς του Κόμματος σας καλούν σε συλλαλητήριο στην ΠΕΟ (Δευτέρα 22 Απρ.)

‘Ολοι την Δευτέρα 22 Απριλίου στο μεγάλο συλλαλητήριο στην ΠΕΟ στον κυκλικό κόμβο κοντά στο Κόμμα στις 5 το απόγευμα. Ο Α/Κ του Οι πλημμυροπαθείς του Κόμματος σας καλούν είναι καταστροφικός και παράνομος δεν πρέπει να δοθεί στην κυκλοφορία.

Τις επόμενες μέρες θα δοθεί στην κυκλοφορία ο Ε65 από την Λαμία μέχρι την Καλαμπάκα και θα γίνουν πανηγυρικά εγκαίνια χωρίς ακόμη να έχουν τελεσιδικήσει οι αγωγές και οι καταγγελίες για τα προβλήματα στην κατασκευή του έργου, αυτό είναι παράνομο! Δεν γνωρίζουμε αν οι αρμόδιοι έχουν υπογράψει πρωτόκολλο παραλαβής του έργου ή απλά τον δίνουν στην κυκλοφορία χωρίς να τον παραλάβουν!
Όλη αυτή η απαξίωση η αγνόηση και η αδιαφορία στην αγωνία των πλημμυροπαθών αλλά και όλων όσοι απειλούνται με μελλοντικές καταστροφές έχουν μόνο μία ανάγνωση, όλοι αυτοί που μας κυβερνούν εντός και εκτός Ελλάδας και αποφασίζουν για τις ζωές μας βάζουν πάνω από όλα τα κέρδη των μεγάλων εταιρειών και όχι το συμφέρον των πολιτών τους οποίους έπρεπε να εκπροσωπούν!
Η απάντησή μας είναι ΟΧΙ οι ζωές μας είναι πάνω από τα κέρδη τους!
Ο αγώνας θα συνεχιστεί ώσπου όλοι οι κάτοικοι της κοιλάδας του Σπερχειού να νιώθουν ασφάλεια μέσα στα σπίτια τους!
Σας καλούμε όλους στο συλλαλητήριο που οργανώνουμε αύριο Δευτέρα στις 5 το απόγευμα στην ΠΕΟ στον κυκλικό κόμβο κοντά στο Κόμμα που είναι η αρχή του Α/Κ.
Ας δείξουμε την αποφασιστικότητά μας να μην παραδώσουμε τις ζωές μας βορά στις ορέξεις των μεγαλοεργολάβων και των υποτακτικών σε αυτούς κυβερνήσεων. Δεν θα γίνουμε Ιφιγένεια στον βωμό της “ανάπτυξης”.

ΠΛΗΜΜΥΡΟΠΑΘΕΙΣ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΛΑΜΙΑΣ

Written by

altpress.gr ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΛΑΜΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΦΘΙΩΤΙΔΑ- ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

No Comments Yet.

Leave a comment