Καταγγελία: Άσκηση σωματικής βίας από πρώην Δήμαρχο σε Αντιδήμαρχο του Δήμου Μακρακώμης

΄Ενα εξωφρενικό και ιδιαίτερα λυπηρό περιστατικό  άσκησης λεκτικής και σωματικής βίας σε βάρος της Αντιδημάρχου Βασιλικής Αρβανίτη με δράστη τον πρώην Δήμαρχο Νικόλαο Τσιβιλέκα καταγγέλλει  με ανακοίνωση του ο Δήμαρχος Μακρακώμης Γιώργος Χαντζής.

Το περιστατικό έλαβε χώρα σήμερα το πρωί στο Δημαρχείο Μακρακώμης όταν ο κ. Τσιβελέκας  εισέβαλλε μαινόμενος στο γραφείο της Αντιδημάρχου.

Η Αντιδήμαρχος  κατήγγειλε άμεσα στην Αστυνομία την επίθεση εναντίον της και στη συνέχεια μεταφέρθηκε  τραυματισμένη στο Κέντρο Υγείας ενώ ο πρώην Δήμαρχος μετά την πράξη του εξαφανίστηκε προφανώς για την αποφυγή του αυτόφωρου.

Η ανακοίνωση- καταγγελία του Δημάρχου Μακρακώμης

Σήμερα Παρασκευή 28 Ιουλίου 2023 και ώρα 7:50 πρωινή, ο Πρόεδρος της Κοινότητας Σπερχειάδας του Δήμου Μακρακώμης και πρώην Δήμαρχος κος Νικόλαος Τζιβελέκας, εισήλθε στο γραφείο της Αντιδημάρχου κας. Βασιλικής Αρβανίτη, προκαλώντας φθορές στην περιουσία του Δήμου, ασκώντας της αναίτια λεκτική βία,  μη περιοριζόμενος δε σε αυτό, προέβη και στην άσκηση σωματικής βίας. Εν συνεχεία εξαφανίστηκε.

Ακολούθως η Αντιδήμαρχος μετέβη άμεσα στο Αστυνομικό Τμήμα Σπερχειάδας καταθέτοντας μήνυση και έπειτα καθ’ υπόδειξη των αστυνομικών οργάνων μετέβη καταρχήν στο Κέντρο Υγείας Μακρακώμης, για τις πρώτες βοήθειες και στην συνέχεια μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λαμίας, για να υποβληθεί σε ιατροδικαστική εξέταση.

Ως Δήμαρχος του Δήμου Μακρακώμης, εκφράζοντας και την άποψη των Δημοτικών Συμβούλων της πλειοψηφίας, είναι αυτονόητο ότι καταδικάζω απερίφραστα το εν λόγω δυσάρεστο και λυπηρό συμβάν και επιφυλάσσομαι για όλες τις νόμιμες ενέργειες.

Ο Δήμαρχος του Δήμου Μακρακώμης

Γεώργιος Χαντζής

Written by

altpress.gr ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΛΑΜΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΦΘΙΩΤΙΔΑ- ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

Comments are closed.