Κατήργησαν την εκλεγμένη ΝΟ.ΔΕ Φθιώτιδας και διόρισαν καινούργια με fax!

Αυτές κι αν είναι  ΝΕΟ….Δημοκρατικές διαδικασίες!!!

 Ενα FAX από τα κεντρικά της Συγγρού ήταν αρκετά να ξηλωθεί  η εκλεγμένη Νομαρχιακή Διοικούσα  Επιτροπή της Νέας Δημοκρατίας στη Φθιώτιδα  και να διορισθεί στη θέση της νέα της αρεσκείας τους.   Στη θέση της Πρόεδρου της ΝΟΔΕ Βίβιαν Αργύρη  διορίσθηκε το τοπικό στέλεχος του κόμματος  Γιώτα Μπρόφα. Από την παλιά ΝΟΔΕ καταργήθηκαν  16  γνωστά κομματικά στελέχη  της Νέας Δημοκρατίας και  αναδιορίστηκαν 8 μέλη της  με άγνωστα κριτήρια επιλογής.

Η καινούργια Πρόεδρος  μαζί με  τα 27 μέλη της νέας ΝΟΔΕ θα  οργανώσουν τις διαδικασίες για το 9ο συνέδριο του κόμματος  τον Ιούνιο  και την εκλογή αντιπροσώπων της νέας διοικούσας ΝΕ.

 Αναβρασμός επικρατεί στη βάση  και τα στελέχη της ΝΔ στο Νομό μετά την πραξικοπηματική παρέμβαση της Συγγρού.  Από τα κεντρικά μιλούν για» δυσλειτουργία» της τοπικής οργάνωσης αλλά η κοινή αίσθηση είναι ότι   πραγματικός στόχος της πραξικοπηματικής αναδιάρθρωσης ήταν η Πρόεδρος Βίβιαν Αργύρη  και τα κομματικά στελέχη που δεν ήταν της αμέσου  επιρροής τους.

 Ένταση επικράτησε στη χθεσινή συνεδρίαση της νέας ΝΟΔΕ παρουσία στελεχών του Οργανωτικού Γραφείου όπου παρευρέθηκαν παλιά μέλη της  ΝΟΔΕ  τα οποία  ζητούσαν εξηγήσεις για την αποπομπή τους χωρίς όμως  να πάρουν απάντηση. Στη συνεδρίαση δεν παρευρέθηκε η πρώην Πρόεδρος της ΝΟΔΕ Β. Αργύρη  η οποία δήλωσε ότι δεν αναγνωρίζει τη νέα ΝΟΔΕ.

Με ανακοίνωση του ο Αν Υπουργός Οικονομικών  Χρήστος Σταϊκούρας  διαψεύδει τις φήμες που τον εμπλέκουν στις παρασκηνιακές παρεμβάσεις  της αποπομπής. «Στην πρωτοβουλία αυτή, ούτε αρμοδιότητα ούτε κανένα άλλο λόγο είχα για να συμμετάσχω. Παρά ταύτα, ορισμένες πλευρές, που μου καταλογίζουν ευθύνη ακόμη… και για τον Τρωικό Πόλεμο, προσπαθούν να μου τη χρεώσουν.Οι λόγοι είναι προφανείς…»

Η ανακοίνωση της  ΝΟΔΕ Φθιώτιδας μετά τη συνεδρίαση

Στο πλαίσιο της οργανωτικής ανασυγκρότησης του Κόμματος με στόχο την έντονη δραστηριοποίηση και την αξιοποίηση του συνόλου του στελεχιακού δυναμικού του Κόμματος σε όλη την χώρα ενόψει του 9ου Συνεδρίου, τον προσεχή Ιούνιο, πραγματοποιήθηκε σήμερα, Παρασκευή 5-4-2013, στα γραφεία της ΝΟ.Δ.Ε. Φθιώτιδας στη Λαμία, συνεδρίαση της Νομαρχιακής Διοικούσας Επιτροπής Φθιώτιδας, παρουσία του Αναπληρωτή Γραμματέα Οργανωτικού Στερεάς Ελλάδας & Δυτικής Ελλάδας της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ κ. Γιάννη Χονδρόγιαννου, της Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας της Γραμ. Οργανωτικού κας Ξένιας Κρασαδάκη και του Τομεάρχη Φθιώτιδας της Γραμματείας Οργανωτικού κ. Γιάννη Παπαγρηγορίου, υπό την προεδρεία της νέας Προέδρου της ΝΟ.Δ.Ε. ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ κας Μπρόφα Παναγιώτας.

Κατά την διάρκεια της συνεδρίασης έγινε αποτίμηση του 1ου και 2ου Προσυνεδρίου της Νέας Δημοκρατίας που έγιναν στην Ρόδο και τη Μυτιλήνη και ενημέρωση για τον προγραμματισμό και τη διοργάνωση των επόμενων προσυνεδρίων που πρόκειται να γίνουν ανά την επικράτεια ενόψει του 9ου Τακτικού Συνεδρίου της Νέα Δημοκρατίας.

Τα μέλη της  νέας ΝΟΔΕ Φθιώτιδας

ΜΠΡΟΦΑ  ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ,  Πρόεδρος

ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ  ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ,  Αντιπρόεδρος

ΠΑΠΑΠΟΣΤΟΛΟΥ  ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ,  Γεν. Γραμματέας και Υπεύθυνος Τύπου

ΠΟΛΥΖΟΥ-ΜΠΟΠΗ  ΠΗΝΕΛΟΠΗ,  Ταμίας

ΤΖΙΑΧΡΗΣΤΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ, ΝΟΜ.ΕΚ..Ε.

ΚΟΝΤΟΠΑΝΟΣ  ΝΙΚΟΛΑΟΣ, ΝΟΜ.ΕΚ..Ε.

ΜΠΡΑΤΣΗΣ  ΧΡΗΣΤΟΣ, ΝΟΜ.ΕΚ..Ε.

ΣΚΑΡΛΑΤΟΥ  ΕΛΕΝΗ, Υπεύθυνη Γυναικών

ΝΤΑΛΑΣ  ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ,   Μέλος ΝΟ.Δ.Ε.  και   Υπεύθυνος Αγροτικού

ΙΤΟΥΔΗΣ  ΓΕΩΡΓΙΟΣ, Μέλος ΝΟ.Δ.Ε.

ΚΟΝΤΟΓΕΩΡΓΟΣ  ΙΩΑΝΝΗΣ, Μέλος ΝΟ.Δ.Ε

ΠΑΠΑΓΕΩΡΠΟΥ  ΙΩΑΝΝΑ, Μέλος ΝΟ.Δ.Ε

ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ  ΚΩΣΤΑΣ, Μέλος ΝΟ.Δ.Ε

ΑΡΓΥΡΗΣ  ΧΡΗΣΤΟΣ, Μέλος ΝΟ.Δ.Ε

ΚΟΡΔΟΛΕΜΗΣ  ΑΛΕΞΗΣ, Μέλος ΝΟ.Δ.Ε

ΕΥΑΓΓΕΛΙΟΥ  ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ, Μέλος ΝΟ.Δ.Ε.

ΜΠΗΤΑ  ΓΕΩΡΓΙΑ,  Μέλος ΝΟ.Δ.Ε

ΚΑΡΑΜΕΡΗΣ  ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ, Μέλος ΝΟ.Δ.Ε.

ΧΟΥΛΙΑΡΑ  ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ, Μέλος ΝΟ.Δ.Ε   και Υπεύθυνη Συνδικαλισμού

ΒΟΥΛΓΑΡΗΣ  ΣΠΥΡΟΣ, Μέλος ΝΟ.Δ.Ε

ΚΑΤΣΑΚΙΩΡΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ, Μέλος ΝΟ.Δ.Ε

ΓΚΕΝΕΡΑΛΗΣ  ΔΗΜΗΤΡΗΣ, Μέλος ΝΟ.Δ.Ε

ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ  ΑΘΑΝΛΣΙΟΣ, Μέλος ΝΟ.Δ.Ε

ΓΡΙΒΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ, Μέλος ΝΟ.Δ.Ε

ΚΑΝΕΛΛΟΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ, Μέλος ΝΟ.Δ.Ε.

ΚΟΛΟΒΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ , Μέλος ΝΟ.Δ.Ε

ΜΠΕΤΧΑΒΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ, Μέλος ΝΟ.Δ.Ε.  – (Πρόεδρος Ν.Ε. ΟΝΝΕΔ)

Written by

altpress.gr ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΛΑΜΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΦΘΙΩΤΙΔΑ- ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

Comments are closed.