Αντιφασιστική πορεία απάντηση στη δολοφονική δράση της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ στη Λαμία ( φωτο+ video)

«Τον φασισμό βαθιά κατάλαβε τον, δεν θα πεθάνει μόνος, τσάκισέ τον»

Αντιφασιστική εκδήλωση απάντηση στη δολοφονική δράση της Χρυσής Αυγής οργανώθηκε σήμερα Τετάρτη  18/9 στη πόλη της Λαμίας από συλλογικότητες και πολίτες.  Από την πλατεία πάρκου οι διαδηλωτές φωνάζοντας αντιφασιστικά συνθήματα πραγματοποίησαν  πορεία στο κέντρο της πόλης.

Ένταση προκλήθηκε  και προς στιγμή απειλήθηκαν επεισόδια όταν η πορεία σταμάτησε στην οδό Καποδιστρίου μπροστά από τα γραφεία της Χρυσής Αυγής  τα οποία φρουρούσαν χρυσαυγίτες. Έντονη ήταν η παρουσία της αστυνομίας έξω από τα γραφεία της φασιστικής συμμορίας και γύρω από την πλατεία Πάρκου.

Συγκλονισμένοι και οργισμένοι από την άνανδρη δολοφονία του αντιφασίστα Παύλου Φύσσα   πολίτες κάθε ηλικίας που συμμετείχαν στην αντιφασιστική διαμαρτυρία μιλούσαν για τις ευθύνες όλων όσων εξέθρεψαν και ανέχτηκαν τη δράση της Χρυσής Αυγής, την ανάγκη  να τεθεί εκτός νόμου η φασιστική συμμορία και την επείγουσα αναγκαιότητα για δημιουργία  αντιφασιστικού μετώπου σε κάθε γειτονιά.

DSC_1536DSC_1547DSC_1551DSC_1555

Written by

altpress.gr ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΛΑΜΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΦΘΙΩΤΙΔΑ- ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

2 comments

  1. antifa

    βρε παιδιά ανεβάστε ένα κάλεσμα για σήμερα 8 το βράδυ στην ελευθερίας . Καλό είναι να μαζευτεί κόσμος https://athens.indymedia.org/calendar/event.php?id=46205

    • altpress.gr

      Δεν έχουμε κάποια ενημέρωση σχετικά. Ξερουμε μόνο για Δευτερα στις 13.00 στα Δικαστήρια στη δίκη για την επίθεση στον 20χρονο Αλβανό