«Ακούστε μας!» Καθιστική διαμαρτυρία των προσφύγων στη δομή Θερμοπυλών για τις συνθήκες διαβίωσης τους

Καθιστική διαμαρτυρία πραγματοποίησαν το πρωί οι πρόσφυγες που φιλοξενούνται στη δομή των Θερμοπυλών  για τις άσχημες συνθήκες διαβίωσης τους.

Κρατώντας αυτοσχέδια χαρτόνια που έγραφαν πάνω «Ακούστε μας», «Θέλουμε τα δικαιώματα  μας»   μια ομάδα προσφύγων ανάμεσα τους παιδιά νωρίς το πρωί κατέλαβαν το οδόστρωμα στον παλιό εθνικό δρόμο και  διέκοψαν την κυκλοφορία.

Σύμφωνα  με το ρεπορτάζ της τηλεόρασης STAR Κεντρικής Ελλάδας για περίπου δυο ώρες ζητούσαν να συναντηθούν με κάποιον αρμόδιο προκειμένου να τον ενημερώσουν για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν  στην καθημερινή τους διαβίωση στη δομή.

Στο σημείο βρέθηκε ο Αντιπεριφερειάρχης Φθιώτιδας Θανάσης Καρακάντζας  ο οποίος δεσμεύτηκε για την επίλυση των προβλημάτων τους όπως τη μίσθωση άμεσα  ενός οχήματος  για τη μετακίνηση των προσφύγων στο κέντρο της Λαμίας, στο Νοσοκομείο αλλά και οπουδήποτε αλλού χρειαστε. Επίσης , αναφορικά με τα προβλήματα Διοίκησης της δομής ο κ. Καρακάντζας δεσμευτηκε   για   συνάντηση  με τον διοικητή της δομής τις αμέσως επόμενες ημέρες προκειμένου να συζητηθούν τα όποια προβλήματα υπάρχουν.  Μετά τις διαβεβαιώσεις  οι πρόσφυγες αποχώρησαν ειρηνικά.

Written by

altpress.gr ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΛΑΜΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΦΘΙΩΤΙΔΑ- ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

Comments are closed.