Θανάσιμη παράσυρση για τον πρώην Αντιδήμαρχο Λαμιέων Δήμο Καλαμπαλίκη

 Η κηδεία του Δήμου Καλαμπαλίκη  θα γίνει την  Τρίτη  στις 5:30 το απόγευμα στον ιερό ναό των Αγίων Αποστόλων Πέτρου και Παύλου στο Παγκράτι Λαμίας. Η σορός θα βρίσκεται στο ναό από τις 4:30΄το απόγευμα.

Τραγική κατάληξη είχε η πρωινή βόλτα για τον πρώην Αντιδήμαρχο Λαμίας και συνταξιούχο αστυνομικό που είχε διατελέσει και Διοικητής της Tροχαίας Aυτοκινητοδρόμων Φθιώτιδας, Δημοσθένη Καλαμπαλίκη.

Δυστυχώς, ο ηλικίας 61 ετών Δήμος Καλαμπαλίκης, δεν τα κατάφερε παρά τις προσπάθειες των γιατρών στο χειρουργείο, αφού ο τραυματισμός του ήταν παρά πολύ σοβαρός βυθίζοντας στην θλίψη την οικογένεια του αλλά και όσους τον γνώριζαν στην τοπική κοινωνία.

Είναι τόσο άδικο ένας άνθρωπος, που υπηρέτησε την ΕΛ.ΑΣ. ως Διοικητής Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων, τα περισσότερα χρόνια μέσα στους δρόμους με αντίξοες καιρικές συνθήκες να φεύγει με αυτό τον τραγικό τρόπο, έλεγαν  σοκαρισμένοι οι πρώην συνάδελφοί του.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ ο Δήμος Καλαμπαλίκης, 61 ετών, γύρω στις 7:00′  το πρωί έκανε το καθιερωμένο πρωινό του περπάτημα στην περιοχή του Αγίου Κωνσταντίνου και συγκεκριμένα στην παλαιά εθνική οδό Λαμίας – Αθηνών.

Την ώρα που βρισκόταν λίγο πριν την είσοδο του Αγίου Κωνσταντίνου και περπατούσε στην άκρη του δρόμου, μια 80χρονη οδηγός  τον παρέσυρε και τον τραυμάτισε βαριά. Η οδηγός ήταν σοκαρισμένη και όπως είπε στους αστυνομικούς δεν κατάλαβε τι έγινε.

Ο Δήμος Καλαμπαλίκης διακομίστηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ βαρύτατα τραυματισμένος στα Επείγοντα του ΓΝ Λαμίας και λόγω της σοβαρότητας της κατάστασής του εισήχθη εσπευσμένα στο χειρουργείο, όπου οι γιατροί έδωσαν πραγματική μάχη για να τον κρατήσουν στη ζωή.

Ο Δήμος Καλαμπαλίκης έχει ασχοληθεί επί σειρά ετών με τα Αυτοδιοικητικά, διετέλεσε Αντιδήμαρχος Λαμιέων επί Δημαρχων Γ. Κοτρωνιά και Νίκου Σταυρογιάννη και Γενικός Γραμματέας στο Δήμο Λαμιέων την προηγούμενη τετραετία.

Το δημοτικό Συμβούλιο Λαμιέων συγκαλείται εκτάκτως σήμερα  Δευτέρα και ώρα 17:00΄ , μετά από πρόταση του Δημάρχου Λαμιέων, για συζήτηση και λήψη αποφάσεως επί τους εξής θέματος : «Συλλυπητήριο ψήφισμα και απόδοση τιμών του Δημοτικού Συμβουλίου Λαμιέων, για το θάνατο του πρώην Αντιδημάρχου και πρώην Γενικού Γραμματέα του Δήμου Δημοσθένη Καλαμπαλίκη». Η συνεδρίαση θα πραγματοποιηθεί δια περιφοράς, λόγω κορονοϊού.

Η Νομαρχιακή Επιτροπή Φθιώτιδας του Κινήματος Αλλαγής εκφράζει τα ειλικρινή της συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους οικείους του πρώην Αντιδημάρχου και Γενικού Γραμματέα του Δήμου Λαμιέων, Δήμου Καλαμπαλίκη για τον αδόκητο θάνατό  του.

Written by

altpress.gr ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΛΑΜΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΦΘΙΩΤΙΔΑ- ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

Comments are closed.