Άγριος καυγάς στη Στυλίδα. Γκλέτσος εναντίον Γκλέτσου

Ο  πρόεδρος της Τελείας και δήμαρχος Στυλίδας Απόστολος Γκλέτσος ξαναπρωταγωνίστησε σε  επεισόδιο. Αυτή τη φορά είχε φραστικό διαπληκτισμό και στη συνέχεια ήρθε  στα χέρια με τον εξάδελφο και συνονόματό του, Απόστολο Γκλέτσο της Χρυσής Αυγής!

Το επεισόδιο έγινε σήμερα το πρωί σε εκδήλωση στο δημαρχείο της Στυλίδας.

Σύμφωνα με πληροφορίες αρχικά υπήρξε φραστικό επεισόδιο, ενώ στη συνέχεια οι δυο άνδρες ήρθαν στα χέρια.

Τα αίματα άναψαν όταν ο περιφερειακός σύμβουλος Απόστολος Γκλέτσος (ΧΑ) θέλησε να κάνει ερωτήσεις στην εκπρόσωπο του λιμεναρχείου Στυλίδας σχετικά με τους ελέγχους που διενεργούνται.

Ο δήμαρχος, εκτός εαυτού άρχισε να φωνάζει σε πολύ έντονο ύφος, όταν όμως ο περιφερειακός σύμβουλος άρχισε να κάνει κριτική στο έργο της δημοτικής αρχής η κατάσταση ξέφυγε από κάθε έλεγχο…

Ο δήμαρχος φανερά εκνευρισμένος αποχώρησε από την αίθουσα και επέστρεψε λίγα λεπτά αργότερα καλώντας τον περιφερειακό σύμβουλο να βγουν μαζί έξω.

Ο Απόστολος Γκλέτσος της Χρυσής Αυγής, πήγε στο Α.Τ. Στυλίδας και ζήτησε την καταγραφή του συμβάντος, ωστόσο σύμφωνα με πληροφορίες δεν κατέθεσε μήνυση..

Ο Δήμαρχος Στυλίδας είπε ότι δεν θέλει να κάνει δηλώσεις για το συμβάν και ότι «όλα θα τα γράψει η ιστορία».

Δείτε το βίντεο από την αρχή του φραστικού επεισοδίου που κατέγραψε η κάμερα του τοπικού καναλιού Star Κεντρικής Ελλάδας.

Written by

altpress.gr ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΛΑΜΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΦΘΙΩΤΙΔΑ- ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

Comments are closed.