Η ΛΑΜΙΑ ΣΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ 88 FM: Το νέο ραδιόφωνο της πόλης- Παρουσίαση σταθμού (βίντεο-φωτο)

Εκδήλωση – συζήτηση με θέμα «Ο ρόλος των Μ.Μ.Ε στην εποχή της κρίσης»,  πραγματοποιήθηκε σήμερα το απόγευμα στην αίθουσα της δημοτικής πινακοθήκης στη Λαμία. Η εκδήλωση  έγινε με αφορμή την παρουσίαση του νέου Ρ/Σ Η ΛΑΜΙΑ ΣΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ 88Μ  που είναι αποτέλεσμα της σύμπραξης του ρ/σ «Στο Κόκκινο» και του τοπικού Ράδιο Μελωδία από την συχνότητα των 88FM.

Ομιλητές στην εκδήλωση ήταν  ο Κώστας Αρβανίτης, Δ/ντης του ρ/σ 105,5 Στο Κόκκινο, ο Γιώργος Ανανδρανιστάκης, δημοσιογράφος, υπεύθυνος δικτύωσης ρ/σ 105,5 Στο Κόκκινο και η Μαριάννα Σαββαΐδου, δημοσιογράφος, υπεύθυνη του ρ/σ  88 Στο Κόκκινο Λαμίας

Εγκαινιάζοντας  τη νέα συνεργασία και στο πλαίσιο της παρουσίασης  των στόχων  του σταθμού έγινε μια γόνιμη συζήτηση γύρω από τα κυρίαρχα ΜΜΕ, το ρόλο τους στα χρόνια της κρίσης για τη στήριξη των μνημονιακών πολιτικών που είχε σαν αποτέλεσμα    την απαξίωση τους στα μάτια των πολιτών αλλά και η αναγκαιότητα για μια διαφορετική ενημέρωση που να εξυπηρετεί το δημόσιο συμφέρον.  Το κενό αυτό έρχεται να καλύψει ο νέος  σταθμός Η ΛΑΜΙΑ στο ΚΟΚΚΙΝΟ 88FM  «ένα ραδιόφωνο ζωντανό, με άποψη, πολυσυλλεκτικό και εξωστρεφές που φιλοδοξεί να αλλάξει τα μέχρι τώρα δεδομένα στα ερτζιανά της πόλης και θα παρέχει έγκυρη ενημέρωση, προτάσεις πολιτισμού και καλή μουσική».

 Στην εκδήλωση  παραβρέθηκαν και μίλησαν οι βουλευτές Φθιώτιδας του ΣΥΡΙΖΑ Β. Κυριακάκης, Α. Καραναστάσης, Δ. Βέττας και Β. Λέβα, ο βουλευτής Φθιώτιδας της ΝΔ Χ. Σταικούρας, ο δήμαρχος Λαμίας Ν. Σταυρογιάννης, οι περιφερειακοί σύμβουλοι Κ. Αποστολόπουλος και Θ. Μιχελής, δημοσιογράφοι των τοπικών ΜΜΕ, εκπρόσωποι φορέων αλλά και  απλοί πολίτες οι οποίοι και έθεσαν τα ερωτήματα και τους προβληματισμούς τους.

DSC_2155 DSC_2163 DSC_2168 DSC_2174

Written by

altpress.gr ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΛΑΜΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΦΘΙΩΤΙΔΑ- ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

Comments are closed.