Τραυματίστηκε ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ από επίθεση των ΜΑΤ σε συγκέντρωση εργαζομένων

Ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ Μιχάλης Γιαννάκος τραυματίστηκε μετά από αστυνομική παρέμβαση στη συγκέντρωση της ΠΟΕΔΗΝ. έξω από το Υπουργείο Εργασίας στο κέντρο της Αθήνας.

H συγκέντρωση πραγματοποιήθηκε με κύριο αίτημα την ένταξη του συνόλου του προσωπικού των νοσοκομείων στα βαρέα και ανθυγιεινά κάτι που όπως υποστηρίζουν οι εργαζόμενοι αποτελεί κυβερνητική δέσμευση.

Η σύγκρουση με τη δύναμη των ΜΑΤ προκάλεσε τον τραυματισμό του προέδρου της ΠΟΕΔΗΝ Μιχάλη Γιαννάκου. «Δεν είμαστε αναλώσιμοι, ούτε μπορούν να μας κοροϊδεύουν» ξεκαθάρισε ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ.
Αναλυτικότερα, η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων στα Δημόσια Νοσοκομεία έχει προκηρύξει για σήμερα, Τρίτη, τετράωρη στάση εργασίας, με αίτημα την ένταξη στα Βαρέα και Ανθυγιεινά Επαγγέλματα. Η ανακοίνωση της ΠΟΕΔΗΝ αναφέρει τα εξής: «Ζητάμε την ένταξή μας χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση στις εισφορές και στην αναγνώριση του ασφαλιστικού βίου. Η Επιτροπή που έχει συσταθεί στο υπουργείο Εργασίας έχει ως αντικείμενο την συνέχιση χορήγησης Επιδόματος Επικίνδυνης και Ανθυγιεινής Εργασίας, για το οποίο ζητάμε διπλασιασμό και επέκταση στις άλλες ειδικότητες».

Written by

altpress.gr ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΛΑΜΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΦΘΙΩΤΙΔΑ- ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

Comments are closed.