Νίκος Κωνσταντόπουλος: Η σύγκριση των σημερινών γεγονότων με το ’89 αποτελεί δυσφήμιση των αγώνων της Αριστεράς (video)

O πρώην πρόεδρος του ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΥ, Ν. Κωνσταντόπουλος, μιλώντας στο τηλεοπτικό κανάλι Action 24 και την εκπομπή του Γ. Κουβαρά (30/06/2020) τόνισε ότι «Η σύγκριση των σημερινών γεγονότων με το ’89 από τον Αλέξη Τσίπρα είναι πολιτική ύβρις,  αποτελεί δυσφήμιση των αγώνων της Αριστεράς».

Ο πρώην Πρόεδρος του ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΥ καταφέρθηκε κατά του Αλέξη Τσίπρα με σκληρές εκφράσεις λέγοντας ότι τα περί “ηθικού πλεονεκτήματος” δεν αποτελούν τίποτα παρά ένα εφεύρημα, ξένο προς την παράδοση της Αριστεράς, καθώς όπως χαρακτηριστικά είπε “όταν το κόμμα γίνεται ανώνυμη εταιρεία εξυπηρέτησης συμφερόντων, τότε αυτό δεν έχει την παραμικρή σχέση με τις αριστερές αξίες”.

«Σπάει το αποχετευτικό σύστημα του πολιτεύματος», είπε χαρακτηριστικά  ο κ. Κωσταντόπουλος για όσα έχουν αποκαλυφθεί τελευταίως. Και κατηγόρησε τον ΣΥΡΙΖΑ ότι «χρησιμοποίησαν το κράτος ως λάφυρο», έκανε λόγο για «δρακογενιά των παραγόντων», μίλησε για «ηθική εξαχρείωση», είπε ότι «ο Ν.Παππάς θα έπρεπε να είχε παραιτηθεί» και χαρακτήρισε «καραγκιοζιλίκια τα περί πολιτικής ευθύνης».

Αποκάλεσε τον Δ.Παπαγγελόπουλο “Ελ Σιντ” και διερωτήθηκε τι είδους αγώνες έχει δώσει για την αριστερά και τη δημοκρατία στη χώρα προκειμένου να μπορεί να μιλάει σήμερα με τέτοια αυτοπεποίθηση και με τέτοιο θράσος.

Απευθυνόμενος στους πρώην συντρόφους του  αναρωτήθηκε: «Αναγνωρίζουν στον ΣΥΡΙΖΑ και σε αυτές τις πρακτικές του, τίποτα από την ανιδιοτέλεια της Αριστεράς; Αναγνωρίζουν την ηθική ακεραιότητα; Γιατί σιωπούν; Γιατί συναινούν; Γιατί ανέχονται; Γιατί νομιμοποιούν;»

Θύμισε μάλιστα ότι «για μαγαζάκι και παρακράτος ΣΥΡΙΖΑ έχουν μιλήσει σε ανύποπτο χρόνο στο παρελθόν ο κ. Τσακαλώτος στο υπουργικό συμβούλιο, παρόντων όλων, ο Καμμένος με τον Κοτζιά ανταλάσσοντας ύβρεις πεζοδρομίου.

Και έκλεισε την παρέμβασή του λέγοντας ότι “εγώ θα μιλήσω, καθώς αυτά που έγιναν και γίνονται, δεν καταπίνονται”.

Written by

altpress.gr ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΛΑΜΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΦΘΙΩΤΙΔΑ- ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

Comments are closed.