Πάτρα: Ο Δήμος επανατοποθέτησε και διαθέτει δωρεάν τις ξαπλώστρες στην Πλαζ (ΦΩΤΟ

Κώστας Πελετίδης: «Οι λαϊκές ανάγκες είναι πάνω από τα όποια επιχειρηματικά συμφέροντα»

Υπάλληλοι του Δήμου Πατρέων και Αντιδήμαρχοι, παρόντος του Δημάρχου Πατρέων Κώστα Πελετίδη και κατόπιν εντολής του, επανατοποθέτησαν  τις ξαπλώστρες στην Πλαζ. Οι ξαπλώστρες στην παραλία της Πλαζ της Πάτρας που παρέχονταν δωρεάν στους λουόμενους είχαν απομακρυνθεί μετά από καταγγελίες  από την  Κτηματική Υπηρεσία, με το αιτιολογικό της καταπάτησης αιγιαλού. Ο Δήμαρχος Πατρέων δεν μπορεί να δεχτεί ότι η Κτηματική Υπηρεσία «ξήλωσε» τις ξαπλώστρες που προσφέρονταν δωρεάν σε μια  περίοδο  οικονομικής κρίσης που η πλειοψηφία των νοικοκυριών έχει «γονατίσει»  μόνο και μόνο επειδή αντέδρασαν επιχειρηματίες της περιοχής.

Ο Δήμαρχος Πατρέων ήταν ιδιαιτέρως ενοχλημένος από την κίνηση της Κτηματικής υπηρεσίας  εκφράζοντας μάλιστα την πρόθεση τους σε στενούς τους συνεργάτες, πως έαν χρειαστεί θα πάει ο ίδιος στο σημείο να τις επανατοποθετήσει..!

Αυτό  και έκανε. Η πρωτοβουλία Πελετίδη, έτυχε θερμής αποδοχής όσων πολιτών  βρέθηκαν στην παραλία, αρκετοί από τους οποίους έσπευσαν να «βάλουν» ένα χεράκι….!

Κατά την αποχώρηση του δημάρχου από την Πλαζ, λουόμενοι πλησίασαν τον Κ. Πελετίδη και τον ρώτησαν αν υπάρχει ο κίνδυνος οι ξαπλώστρες να αφαιρεθούν εκ νέου από την Κτηματική.

Η απάντηση του δημάρχου ήταν πως «ότι υπάρχει στην παραλία της Πλαζ ανήκει νόμιμα στο Δήμο και προσφέρεται δωρεάν στους λουόμενους. Στέλνουμε σήμερα και ένα μήνυμα σε κάποιους καλοθελητές, πως οι λαϊκές ανάγκες είναι πάνω από τα όποια επιχειρηματικά συμφέροντα».

patra-epanatopothethsh-xaplostres-apo-dhmotikh-arxh-6patra-epanatopothethsh-xaplostres-apo-dhmotikh-arxh-9

Written by

altpress.gr ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΛΑΜΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΦΘΙΩΤΙΔΑ- ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

Comments are closed.