Καταδίκη του πρώην Αντιπεριφερειάρχη Αττικής Γ. Καραμέρου για συκοφαντική δυσφήμιση κατά του Θάνου Τζήμερου

Σε οκτώ μήνες φυλάκιση με αναστολή καταδικάστηκε ο πρώην αντιπεριφερειάρχης Αττικής, Γιώργος Καραμέρος για συκοφαντική δυσφήμιση του Θάνου Τζήμερου.

Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Τζήμερος πρόεδρος της ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΞΑΝΑ κατέθεσε μήνυση κατά του Γιώργου Καραμέρου όταν εκείνος υποστήριξε μέσω Twitter ότι ο κ. Τζήμερος είχε γρονθοκοπήσει την τότε Περιφερειακή Σύμβουλο και μέλος του ΚΚΕ, Αλεξάνδρα Μπαλού στις 11 Μαΐου 2017 όταν ο Θ. Τζήμερος ξεκόλλησε και πέταξε στο καλάθι απορριμμάτων αφίσες του ΠΑΜΕ στους τοίχους του διαδρόμου που οδηγεί στο αμφιθέατρο του Υπουργείου Συγκοινωνιών.

Έπειτα από πολλές αναβολές η δίκη έγινε την περασμένη Τετάρτη και το δικαστήριο αποφάσισε ότι τα όσα περιέγραψε ο Γιώργος Καραμέρος  δεν είχαν συμβεί ποτέ και του επέβαλε ποινή φυλάκισης οκτώ μηνών με αναστολή για συκοφαντική δυσφήμιση.

΄Οπως αναφέρει σε ανακοίνωση της η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΞΑΝΑ η πάγια θέση της είναι πως ο δημόσιος χώρος είναι το σπίτι όλων των πολιτών και οφείλει να είναι καθαρός και εύτακτος.

Να σημειωθεί ότι στο δικαστήριο δεν προσήλθε κανείς ως μάρτυρας υπεράσπισης του κ. Καραμέρου, και η κλήτευση της κυρίας Μπαλού έγινε μετά από απόφαση του δικαστηρίου.

Written by

altpress.gr ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΛΑΜΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΦΘΙΩΤΙΔΑ- ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

Comments are closed.