Τρία νέα κρούσματα κορονοϊού στη Λαμία- Αρνητικά τα τεστ στους εργαζόμενους σε εργοστάσιο της περιοχής

Τρία νέα επιβεβαιωμένα κρούσματα στη Λαμία έρχονται να προστεθούν στα ήδη υπάρχοντα στην περιοχή μας. Ο Νομός Φθιώτιδας μετρά πλέον 24 ενεργά κρούσματα. Από αυτούς δυο ασθενείς νοσηλεύονται στην ΜΕΘ  του Γ.Ν. Λαμίας ενώ άλλοι 7 στην ειδική μονάδα κορονοϊού στο πέτρινο ενώ οι υπόλοιποι είναι στα σπίτια τους.

Το πρώτο αφορά  ειδικευόμενο γιατρό  στο Γενικό Νοσοκομείο Λαμίας. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο γιατρός απουσίαζε από την εργασία του στην Παθολογική Κλινική με ολιγοήμερη άδεια Με την επιστροφή του το πρωί της Δευτέρας, τηρήθηκε το υγειονομικό πρωτόκολλο του ΕΟΔΥ και έγινε το απαραίτητο τεστ  και το αποτέλεσμα ήταν θετικό. Ξεκίνησε η διαδικασία ιχνηλάτησης και ο γιατρός τέθηκε σε καραντίνα σπίτι του.

Επίσης μετά από τεστ στο Νοσοκομείο Λαμίας, θετικός στον νέο κορονοϊό βρέθηκε μόνιμος στρατιωτικός σε στρατόπεδο της Λαμίας και έχει ξεκινήσει  η ιχνηλάτηση των επαφών του μεταξύ των οποίων σύμφωνα με πληροφορίες είναι εκπαιδευτικοί και μαθητές.

 Τέλος,  θετικός στο κορονοϊό  βρέθηκε 49χρονος εργαζόμενος σε μεγάλη βιομηχανία της περιοχής θέτοντας σε συναγερμό το εργασιακό του περιβάλλον.

Αρνητικά στον κορονοϊό τα τεστ των εργαζομένων σε εργοστάσιο της περιοχής

Θετική εξέλιξη για το εργοστάσιο του οποίου εργαζόμενος είχε βρεθεί θετικός στον κορονοϊό το βράδυ της Παρασκευής.

Σύμφωνα με επίσημη ενημέρωση από την Διεύθυνση του εργοστασίου όλα τα τεστ στα οποία υποβλήθηκαν σε ιδιωτικό εργαστήριο, περισσότεροι από 50 εργαζόμενοι, προέκυψαν αρνητικά στον κορονοϊό. Επίσης,  μόλις έγινε γνωστό το πρώτο κρούσμα, πραγματοποιήθηκε και απολύμανση στους χώρους του εργοστασίου.

Written by

altpress.gr ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΛΑΜΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΦΘΙΩΤΙΔΑ- ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

Comments are closed.