ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ- Παναιτωλικός λευκή ισοπαλία στο «Αθανάσιος Διάκος»

Τον πρώτο της βαθμό στο φετινό πρωτάθλημα της Super League πήρε το απόγευμα της Δευτέρας (19/10) η ομάδα  της Λαμίας  στο»Αθανάσιος Διάκος» παραχωρώντας ισοπαλία (ο-ο) στον Παναιτωλικό στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής SuperLeague

Το ντεμπούτο του Μπάμπη Τεννέ  στον πάγκο των «κυανόλευκων»  μπορεί να μην έφερε νίκη είχε όμως θετικό αποτέλεσμα μετά από τέσσερις συνεχόμενες ήττες. 

Στο ντεπούτο του Μπάμπη Τεννέ στον πάγκο της ομάδας μπορεί να μην έφερε την  πολυπόθητη νίκη έβαλε όμως φραγμό στις  τέσσερις συνεχόμενες ήττες της. Καλύτερη η Λαμία στο πρώτο μέρος σε σχέση με τον αντίπαλο της  σε ένα μέτριο παιχνίδι ,  έκανε κάποιες ευκαιρίες χωρίς όμως αποτέλεσμα.

Η πρώτη μεγάλη φάση για τη Λαμία ήταν στο 12’ από μακρινή μπαλιά  του Μπεχαράνο. Ο Ρόμανιτς κατέβασε εξαιρετικά με το στήθος φθάνοντας απέναντι από τον Κνετ που έσωσε  την εστία του με το πόδι.

Εντυπωσιακή φάση για τη Λαμία στο 38’ με τη σέντρα του Βασιλακάκη από αριστερά και ανάποδο ψαλίδι του Ντέλετιτς λίγο άουτ.

Νέα μεγάλη ευκαιρία για τη Λαμία δύο λεπτά αργότερα σε αντεπίθεση, με τον Κνετ μόλις να προλαβαίνει να διώξει προ του Ρόμανιτς .

Με το ξεκίνημα της επανάληψης η Λαμία ζήτησε πέναλτι σε μαρκάρισμα του Αραμπούλι, χωρίς η φάση να απασχολεί το VAR, ωστόσο στα πρώτα λεπτά του β’ ημιχρόνου όπως και στο τελείωμα του πρώτου ο Παναιτωλικός ισορρόπησε, αποφεύγοντας τις δύσκολες καταστάσεις για την εστία του Στο 71’ η Λαμία έχασε  την καλύτερη ίσως  ευκαιρία να σημειώσει τέρμα όταν ο Ντέλετιτς απείλησε από τη γωνία της μεγάλης περιοχής με τον Κνετ να διώχνει και πάλι δύσκολα με χέρι και πόδι.

Στο 78’ σειρά είχαν οι φιλοξενούμενοι να ζητήσουν πέναλτι σε μια φάση με πρωταγωνιστές τους Ασίγκμπα και Βέργο, με το VAR να δείχνει σωστά να συνεχιστεί το παιχνίδι.

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Εμμανουήλ Σκουλάς με βοηθούς τους Χασάν Κούλα και Ανδρέα Μεϊντάνα.

Λαμία (Τεννές): Επασί, Σκόνδρας (84’ Χατζηστραβός), Ασίγκμπα, Αντέτζο, Βύντρα, Ρόμανιτς, Μπεχαράνο, Μπαχανάκ, Καραμάνος (λ.τρ. 40’ Αραμπούλι, 75’ Μπιανκόνι), Βασιλακάκης (40’ Μπουλούλης), Ντέλετιτς (84’ Βασιλόγιαννης)

Στον πάγκο ήταν και οι, Θεοδωρόπουλος, Τζανετόπουλος, Σαραμαντάς.

Παναιτωλικός (Χάβος): Κνετ, Λιάβας, Καρασαλίδης, Μάζουρεκ, Αργίμπι (70’ Μεντόσα), Ντάλσιο. Ντίας, Τζανακάκης (λ.τρ. 14’ Ντουάρτε), Κωνσταντόπουλος, Περέιρα (59’ Βέργος), Γιάκολις (70’ Τσιγγάρας)

Written by

altpress.gr ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΛΑΜΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΦΘΙΩΤΙΔΑ- ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

Comments are closed.