Συγκλονίζει η είδηση….Διασωληνώθηκε στη ΜΕΘ του Γ.Ν. Λαμίας πνευμονολόγος του νοσοκομείου

Διασωληνωμένος νοσηλεύεται πνευμονολόγος στη ΜΕΘ του Γενικού Νοσοκομείου  Λαμίας   Δυστυχώς, μαζί με το γιατρό  συμπτώματα κορονοϊού εκδήλωσαν και η σύζυγος και τα τέσσερα παιδιά του 4 έως 12 ετών.

Μετά από αλλεπάλληλες βάρδιες και εφημερίες λόγω έλλειψης του αναγκαίου ιατρικού προσωπικού στην Πνευμονολογική κλινική  ο ιός φαίνεται ότι τον βρήκε εξασθενημένο και του δημιούργησε επιπλοκές. 

Τα πρώτα συμπτώματα της ασθένειας εκδηλώθηκαν  στην τελευταία του βάρδια στην Κλινική covid-19 ξημερώνοντας η 28η Δεκεμβρίου. Αρχικά έγινε η εισαγωγή του στην Κλινική κορονοϊού του Νοσοκομείου Λαμία εκεί όπου ο ίδιος πριν λίγες μέρες έδινε όλες του τις δυνάμεις για την περίθαλψη των  ασθενων. Δυστυχώς το βράδυ της Τρίτης,  η κατάσταση της υγείας του  επιδεινώθηκε και κρίθηκε αναγκαία η εισαγωγή του  στη ΜΕΘ όπου και διασωληνώθηκε.

Μια εξέλιξη που  προκαλεί ανησυχία και θλίψη  την τοπική κοινωνία, τους ασθενείς και τους συναδέλφους του , καθώς πρόκειται για  ένα εξαίρετο γιατρό και άνθρωπο που   κάτω από δύσκολες συνθήκες έδινε με αυταπάρνηση  καθημερινά τη  μάχη στο πλευρό των ασθενών που νοσηλεύονταν  στην μονάδα κορονοϊού στο πέτρινο κτίριο του Γ.Ν. Λαμίας

Ποιος άραγε θα αναλάβει την ευθύνη για τις μεγάλες ελλείψεις σε προσωπικό και τις  επικίνδυνες συνθήκες εργασίας   κάτω από τις οποίες  οι γιατροί και το νοσηλευτικό προσωπικό των δημόσιων νοσοκομείων ασκούν το λειτούργημα τους  εν μέσω πανδημίας; 

Written by

altpress.gr ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΛΑΜΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΦΘΙΩΤΙΔΑ- ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

Comments are closed.