Δερμιτζάκης: «Κατόπιν τούτου….Σύντομα και με κλειστά σχολεία ξανά».

Την έντονη δυσαρέσκεια και ανησυχία του για τις εικόνες συνωστισμού στις εκκλησίες εξέφρασε ο καθηγητής Μανώλης Δερμιτζάκης με ανάρτησή του στο facebook.

Έντονη ήταν η εκδήλωση ανησυχίας από τον χώρο των ειδικών για τις εικόνες συνωστισμού που παρατηρήθηκαν   ανήμερα των Θεοφανίων, στις εκκλησιές της χώρας.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα αυτό του καθηγητή  Μανώλη Δερμιτζάκη, ο οποίος με ανάρτησή του μοιράστηκε μερικές τέτοιες εικόνες από το Μητροπολιτικό  Ναό Πειραιά ,  σχολιάζοντας ως αυτές θα κρατήσουν τη χώρα σε καθεστώς lockdown για καιρό.  Μάλιστα, με το άνοιγμα των σχολείων να είναι προ των πυλών, ο καθηγητής Γενετικής Ιατρικής Σχολής Πανεπιστημίου της Γενεύης εκτίμησε πως, μετά τα σημερινά, ούτε αυτά θα μείνουν για καιρό ανοιχτά.

«Κατόπιν τούτου μην απορεί κανείς γιατί η Ελλάδα θα βρίσκεται σε αυστηρά μέτρα και lockdown για πολύ καρό, και ίσως και με κλειστά σχολεία πάλι σύντομα», έγραψε ο Μανώλης Δερμιτζάκης στο facebook.

Κατόπιν τούτου μην απορεί κανεις γιατι η Ελλαδα θα βρίσκεται σε αυστηρά μέτρα και lockdown για πολυ καιρο, και ισως και με κλειστά σχολεία παλι σύντομα.
Κρίμα …

Δημοσιεύτηκε από Manolis Dermitzakis στις Τετάρτη, 6 Ιανουαρίου 2021

 

Written by

altpress.gr ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΛΑΜΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΦΘΙΩΤΙΔΑ- ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

Comments are closed.