Προς αρμοδίους: Ελεύθερες παραλίες από όλες τις παρανομίες και όχι μόνο από τις αυθαίρετες ομπρέλες

Η επιχείρηση για απομάκρυνση των  αυθαίρετων ομπρελών από την παραλία των Καμένων Βούρλων με εντολή του Εισαγγελέα φαίνεται πως θα έχει συνέχεια και για τις υπόλοιπες παραλίες της Φθιώτιδας.

Για αυτό το λόγο συστήνονται μικτά κλιμάκια από το Λιμενικό, τη Kτηματική Yπηρεσία και την Αστυνομία   για την απελευθέρωση των παραλιών σε όλο το μήκος του Μαλιακού που έχουν κατακλυσθεί από αυθαίρετες κατασκευές... Και πολύ καλά κάνουν!

Είναι τόσο νωπή η οδύνη   για την τραγωδία και τους αδικοχαμένους νεκρούς  από τις πυρκαγιές στην Αττική που   το κοινό αίσθημα ζητά να σταματήσει επιτέλους η αυθαιρεσία σε αυτή τη χώρα.

Δεν είναι όμως μόνο  ο  νεοέλληνας με την πατέντα «τσιμεντένια βάση  για την ομπρέλα και αλυσίδα  για την ξαπλώστρα» για  να  καβατζάρει τη θέση του στην δημόσια παραλία που πρέπει να αλλάξει νοοτροπία και συμπεριφορά. 

Τι θα γίνει κ. Εισαγγελέα, κ.κ.  δήμαρχοι και υπεύθυνοι των αρμοδίων υπηρεσιών με τους  επιχειρηματίες που έχουν καταλάβει τις παραλίες με ξαπλώστρες και τραπεζοκαθίσματα μέχρι το κύμα, έχουν  στήσει μόνιμες κατασκευές και εξέδρες πάνω από τη θάλασσα,  παίζουν στη διαπασών τη μουσική  μέχρι τα ξημερώματα και  ρίχνουν τα λύματα  στη θάλασσα  γιατί κοστίζει να αδειάσουν το βόθρο τους;

Με την ανοχή ποιών παραβιάζεται κατάφωρα ο νόμος   που καθορίζει τους όρους   με τους οποίους τοποθετούνται ομπρέλες και ξαπλώστρες στις παραλίες από τους επιχειρηματίες;

Κι ακόμα τι  θα γίνει με τα βιομηχανικά και αγροτικά λύματα που οδηγούνται ασύδοτα στη θάλασσα, τους μαντρότοιχους των εξοχικών που κλείνουν την πρόσβαση στην παραλία, τα κότερα και τα φουσκωτά εν μέσω λουομένων, το παράνομο ψάρεμα;

Και τέλος,  αφού ελευθερώσουν  χώρο για τους δημότες τους  στις παραλίες ας μπουν στον κόπο οι Δήμαρχοι και οι τοπικοί σύμβουλοι να φυτέψουν κανένα αλμυρίκι,   να τοποθετήσουν ψάθινες ομπρέλες και ντουζιέρες στην πλαζ για τη μάνα με τα μικρά παιδιά, τον άνεργο , τον συνταξιούχο   για να μπορούν όλοι οι δημότες να κάνουν  το μπάνιο τους χωρίς να είναι υποχρεωμένοι να πληρώσουν φόρο στην διπλανή καφετέρια.

Written by

altpress.gr ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΛΑΜΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΦΘΙΩΤΙΔΑ- ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

1 comment

  1. ΜΑΡΙΑ

    Κύριε εισαγγελέα, μήπως να επιχειρήσετε να περπατήσετε απο ΣΤΥΛΙΔΑ μέχρι ΜΑΡΙΝΗ να δειτε ποσες ΜΑΝΤΡΕΣ θα σας εμποδίσουν? Οι τοπικοι παραγοντες μαλλον εχουν ΣΤΡΑΒΟΜΑΡΑ!!
    Γιατί και εμεις δεν εχουμε προσβαση για μπανιο και κανουμε κύκλους (ελικοπτερο δεν εχουμε)και αν βρουμε ακτη, εχουν ριξει ΜΠΑΖΑ – ΠΕΤΡΕΣ -ΜΠΕΤΑ να εξασφαλίσουν την ΙΔΙΟΤΙΚΟΤΗΤΑ, , αλλά αν πιάσει καμια φωτιά, θα καούμε σαν τα ποντίκια