Λαμία: Κάλεσμα για συγκέντρωση διαμαρτυρίας ενάντια στις μάσκες στα σχολεία

Συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας οργανώνουν οι γονείς σε όλη την Ελλάδα στις 6 Σεπτεμβρίου ημερομηνία που μέχρι πρότινος ήταν ακριβώς πριν την έναρξη των σχολείων (μετατέθηκε για τις 14 Σεπτεμβρίου), προκειμένου να διαμαρτυρηθούν για την υποχρεωτική χρήση μάσκας από μαθητές.

Στη Λαμία, η αφίσα που κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο αλλά και στους δρόμους της πόλης καλεί σε διαμαρτυρία την παραπάνω ημερομηνία για τις 18:30’ το απόγευμα, στην πλατεία Ελευθερίας.

Μάλιστα η προέλευση και η πρώτη ανάρτηση της συγκεκριμένης αφίσας και όσων καλούν σε παρόμοιο ξεσηκωμό σε αντίθεση με τις τελευταίες οδηγίες του υφυπουργού Πολιτικής Προστασίας και της επιστημονικής επιτροπής, είναι αντικείμενο διερεύνησης της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.

Η τελευταία οδηγία για υποχρεωτικότητα της μάσκας από τα παιδιά του νηπιαγωγείου ακόμη, είναι γεγονός ότι έφερε πολλές αντιρρήσεις που εκφράστηκαν πρωτίστως στο διαδίκτυο, καταλήγοντας μέσα σε λίγες μέρες σε ένα άτυπο «κίνημα» κατά της χρήσης μάσκας.

Η αφορμή δόθηκε από τις πολλές και κάποιες φορές, αντικρουόμενες απόψεις «ειδικών», λοιμωξιολόγων, επιδημιολόγων και μη, που κατέκλυσαν τα ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα.

Written by

altpress.gr ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΛΑΜΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΦΘΙΩΤΙΔΑ- ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

Comments are closed.