Έφυγε από τη ζωή ο γιατρός Γιώργος Κυριαζόπουλος

Ο Λαμιώτης  γιατρός Γεώργιος Κυριαζόπουλος Διευθυντής της ΜΕΘ του Γενικού Νοσοκομείου  Λαμίας έφυγε από τη ζωή  σε ηλικία 57 ετών, βυθίζοντας στο πένθος όχι μόνο τους δικούς του ανθρώπους και τους συναδέλφους του  αλλά και όλη  την τοπική  κοινωνία.

Ο Γιώργος Κυριαζόπουλος  ήταν ένας   λαμπρός επιστήμονας   με μεγάλη προσφορά στους συνανθρώπους του και ένα ενεργό μέλος της κοινωνίας της Λαμίας που διακρίνονταν για το ήθος του.  Άφησε την τελευταία του πνοή το μεσημέρι της Κυριακής στην Αθήνα, όπου νοσηλεύονταν μετά από πρόβλημα υγείας που αντιμετώπιζε.  Δραστηριοποιήθηκε για  την αναβάθμιση της  ΜΕΘ του Γ.Ν. Λαμίας και τη δωρεά οργάνων στην πόλη μας. Το τελευταίο διάστημα  είχε αφοσιωθεί «ψυχή τε και σώματι» στην επέκταση της ΜΕΘ για είναι έτοιμη ώστε να μπορέσει να ανταποκριθεί στις ανάγκες λόγω Covid-19.

Αφήνει πίσω ένα δυσαναπλήρωτο κενό, την αγαπημένη του σύζυγο και τη μονάκριβη κόρη του. Καλό του ταξίδι….

Συλλυπητήριο μήνυμα  του Διοικητή του Γ.Ν. Λαμίας

Σεβόμενοι τον πόνο και την θλίψη της οικογένειας, νιώθουμε την ανάγκη να εκφράσουμε ως Διοίκηση μαζί με όλο το προσωπικό του Νοσοκομείου μας, την αμέριστη συμπαράσταση μας στην σύζυγο, στην κόρη και στους λοιπούς συγγενείς, για τον απρόσμενο και άδικο θάνατο του Εξέχοντος Επιστήμονα και Ανθρώπου, Διευθυντή της Μονάδας Εντατικής Θεραπείας (Μ.Ε.Θ) του Γ.Ν. Λαμίας Γεώργιου Κυριαζόπουλου.

Τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια, τους φίλους και συγγενείς.

Όλοι μας συμπάσχουμε μαζί σας.

Ο ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΤΟΥ Γ.Ν. ΛΑΜΙΑΣ

ΑΝΔΡΕΑΣ Ι. ΚΟΛΟΚΥΘΑΣ

Συλλυπητήριο μήνυμα του  αντιδήμαρχου Λαμίας  Παναγιώτη Στασινού

Έφυγε σήμερα για το μεγάλο ταξίδι ο Γιώργος Κυριαζόπουλος.
Φίλος,συνεργάτης,συνάδελφος και προ πάντων ένας άνθρωπος της προσφοράς,του εθελοντισμού και της εργατικότητας.
Σήμερα η Λαμία έχασε το δικό της άνθρωπο και η επιστήμη και το Νοσοκομείο ένα πολύτιμο στέλεχος που αναβάθμισε την ΜΕΘ αλλά και τη δωρεά οργάνων στη πόλη μας αφού ήταν αυτός που ουσιαστικά ξεκίνησε τις μεταμοσχεύσεις στη Λαμία.
Γιώργο φίλε,θα μας λείψεις όπως και οι πολύ ενδιαφέρουσες συζητήσεις και οι απόψεις σου για την αυτοδιοίκηση,τη κοινωνία και την υγεία.
Γιώργο,δεν θα σε ξεχάσουμε.
Καλό σου ταξίδι και πάλι...

Το Σωματείο των Εργαζομένων στο ΓΝ Λαμίας τον αποχαιρέτησε με τα παρακάτω λόγια:

Η ΕIΔΗΣΗ ΤΗΣ ΞΑΦΝΙΚHΣ ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΤΟΥ ΕΞΑIΡΕΤΟΥ ΣΥΝΑΔEΛΦΟΥ ΚΑΙ ΛΑΜΠΡΟΥ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑ ΚΥΡΙΑΖΟΠΟΥΛΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΓEΜΙΣΕ OΛΟΥΣ ΜΑΣ ΜΕ ΑΝΕIΠΩΤΗ ΛΥΠΗ.
Ο ΚΥΡΙΟΣ ΚΥΡΙΑΖΟΠΟΥΛΟΣ Γ. , ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΕΥΓΕΝΙΚH ΠΡΟΣΩΠΙΚOΤΗΤΑ ΠΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖOΝΤΑΝ ΓΙΑ ΤΟ HΘΟΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΣΜO ΤΟΥ. Η ΣΥΜΒΟΛΗ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΗΣ Μ.Ε.Θ ΤΟΥ ΓΕΝΙΚΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΛΑΜΙΑΣ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ.
ΤΟ Δ.Σ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕIΟΥ ΕΡΓΑΖΟΜEΝΩΝ ΤΟΥ ΓΕΝΙΚΟY ΝΟΣΟΚΟΜΕIΟΥ ΛΑΜIΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚEΝΤΡΩΝ ΥΓΕIΑΣ ΕΚΦΡAΖΕΙ ΤΗΝ ΘΛIΨΗ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΑΜO ΤΟΥ ΣΥΝΑΔEΛΦΟΥ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΘΕΡΜA ΣΥΛΛΥΠΗΤHΡΙΑ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓEΝΕΙA ΤΟΥ.
ΤΟ Δ.Σ

Written by

altpress.gr ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΛΑΜΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΦΘΙΩΤΙΔΑ- ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

Comments are closed.