Γέμισαν οι ΜΕΘ του Νοσοκομείου Λαμίας – Σε υλικό δωρεών στηρίζεται το προσωπικό

Ακόμη μία περίπτωση «μπλοκαρίσματος» του Εθνικού Συστήματος Υγείας έρχεται να προστεθεί στη γενική εικόνα ασφυκτικής πίεσης που δέχονται τα δημόσια νοσοκομεία, από τη Λαμία, όπου το απόγευμα του Σαββάτου κατέληξε ένας 70χρονος ασθενής στην κλινική covid του Νοσοκομείου της πόλης, από ανακοπή καρδιάς.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ ο ασθενής αντιμετώπιζε σοβαρά καρδιολογικά προβλήματα, ενώ το τελευταίο διάστημα είχε νοσήσει και από κορονοϊό. Υπέστη καρδιακό επεισόδιο και παρά τις επίμονες προσπάθειες του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού, δεν επανήρθε.

Δυστυχώς τις τελευταίες ημέρες και ειδικότερα την τελευταία εβδομάδα τα περιστατικά covid όχι απλά αυξάνονται αλλά αποδεικνύονται και πιο έντονα από πλευράς συμπτωμάτων γεμίζοντας στην κυριολεξία και το πέτρινο κτίριο μετά από τη ΜΕΘ κορονοϊού.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ ήδη νοσηλεύονται 30 άτομα με κορονοϊό σε κοινούς θαλάμους και 6 στη ΜΕΘ, ενώ τις τελευταίες ώρες διασωληνώθηκε ένας ακόμη 65χρονος Λαμιώτης. Μάλιστα δεν βρισκόταν κρεβάτι σε καμία ΜΕΘ και λύση δόθηκε από τους πολύτιμους αναπνευστήρες που δώρισε μια εταιρία.

Written by

altpress.gr ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΛΑΜΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΦΘΙΩΤΙΔΑ- ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

Comments are closed.