Λαμία: Ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους οι 4 από τους 7 της συμμορίας που χτυπούσε ΑΤΜ και χρηματοκιβώτια!

Στα δικαστήρια Λαμίας βρέθηκαν και πάλι σήμερα για να απολογηθούν οι τέσσερις από τους επτά συνολικά συλληφθέντες που κατηγορούνται για συμμετοχή στην εγκληματική ομάδα, η οποία έκλεβε αυτοκίνητα και «χτυπούσε» ΑΤΜ τραπεζών και χρηματοκιβωτίων από επιχειρήσεις, διαφόρων περιοχών της Φθιώτιδας, Αττικής, Λάρισας, Καρδίτσας και Αιτωλοακαρνανίας.

Οι δράστες τα κλεμμένα αυτοκίνητα που χρησιμοποιούσουν στις «επιχειρήσεις» τα εξαφάνιζαν στην κοίτη του Σπερχειού, όπως και τα ΑΤΜ ή τα χρηματοκιβώτια που ξήλωναν.

Στη συμμορία φέρεται να συμμετείχαν πάνω από 15 άτομα, εκ των οποίων τα 7 συνελήφθησαν από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Λαμίας, ενώ οι υπόλοιποι αναζητούνται.

Το πρωί του Σαββάτου απολογήθηκαν οι τέσσερις πρώτοι κατηγορούμενοι που φέρεται να είχαν περιφερειακό ρόλο στην ομάδα και οι οποίοι μετά την απολογία τους σε Ανακρίτρια και Εισαγγελέα αφέθηκαν ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους.

Οι δικηγόροι των κατηγορούμενων, Δημήτρης Κρούπης και Δήμητρα Παπαθεοδώρου, δήλωσαν πως οι λόγοι που οδήγησαν ανακρίτρια και εισαγγελέα στην συγκεκριμένη απόφαση ήταν οι εξής: “Έπαιξε ρόλο η ηλικία, πως δεν είχαν μεγάλη συμμετοχή στην δράση της εγκληματικής οργάνωσης δεν είχαν κάποιο κέρδος και για αυτό το λόγο υπήρξε η απόφαση αυτή”.

Την ερχόμενη Δευτέρα αναμένεται να απολογηθούν οι άλλοι τρεις οι οποίοι σύμφωνα με το ρεπορτάζ έχουν βαρύτατο κατηγορητήριο στην δράση της εγκληματικής οργάνωσης.

Written by

altpress.gr ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΛΑΜΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΦΘΙΩΤΙΔΑ- ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

No Comments Yet.

Leave a comment