Σκακιστικός Όμιλος Λαμίας: Εκδηλώσεις για τα 50 χρόνια προσφοράς 1965-2015

Οι μαθητές της Γ’ τάξης του 13ου Δημοτικού Σχολείου Λαμίας επισκέφθηκαν την Τετάρτη 13/5/2015 την αίθουσα του Σκακιστικού Ομίλου Λαμίας στην οδό Μακροπούλου 93. Οι μικροί μαθητές είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά τους αθλητές του σκακιού, να μάθουν για την ιστορία του ομίλου , να παίξουν σκάκι και να ζωγραφίσουν τις εντυπώσεις τους.

Συγχαρητήρια στους δασκάλους που οδηγούν τα παιδιά στα σκακιστικά μονοπάτια της γνώσης , στον Δήμο Λαμιέων και στον Σκακιστικό Όμιλο της πόλης για την εθελοντική προσφορά στα παιδιά .

Υπενθυμίζουμε ότι στα πλαίσια των εκδηλώσεων για τα πενήντα χρόνια απο την ίδρυση του Σ.Ο.Λαμίας ο όμιλος είναι ανοικτός για επισκέψεις μαθητών αλλά και απλών πολιτών. Υπεύθυνη επικοινωνίας η κ. Γ. Βαϊοπούλου τηλ: 6977419923 .

Το Σάββατο 16/5/2015 στις 6 μμ , ο αθλητής του Σ.Ο.Λαμίας κ. Απόστολος Καρανδρέας θα δώσει αγώνα σκακιού ΣΙΜΟΥΛΤΑΝΕ στην πλατεία της Στυλίδας με την βοήθεια των μελών του νεοϊδρυθέντος Σ. Ο. Στυλίδας .

Την Κυριακή 17/5/2015 στις 10:30 πμ στην αίθουσα του Σκακιστικού Ομίλου Λαμίας θα ξεκινήσουν οι σκακιστικές συναντήσεις μαθητών δημοτικών σχολείων της Λαμίας που συνδιοργανώνονται με τη διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Φθιώτιδας “το Κυνήγι του χαμένου Βασιλιά”. Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όσοι μαθητές δημοτικών σχολείων αγαπούν το σκάκι.

Οι εκδηλώσεις για τα πενήντα χρόνια προσφοράς του ΣΟ.Λαμίας θα συνεχιστούν ολόκληρη την χρονιά από την μεγάλη ομάδα των εθελοντών των σκακιστικών συλλόγων της πόλης μας δωρεάν στους φίλους του αθλήματος.

Γραμματεία Σ.Ο. Λαμίας

Written by

altpress.gr ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΛΑΜΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΦΘΙΩΤΙΔΑ- ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

Comments are closed.