Πρόκριση της Λαμίας στους 16 του Κυπέλλου- ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ: Και τα «7» ήταν υπέροχα !!

Πρόκριση στους 16 του Κυπέλλου Ελλάδας  για τον ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ που κέρδισε τον Απόλλωνα Λάρισας με το εντυπωσιακό  σκορ 0-7 . Η Φθιωτική ομάδα ήταν πολύ καλύτερη σε όλη την διάρκεια του αγώνα  στο γήπεδο της Φιλιππούπολης Λάρισας απέναντι σε έναν αδύναμο Απόλλωνα.

Η Λαμία ισοβάθμησε στην β θέση του ομίλου με τον ΝΠΣ Βόλου που ηττήθηκε  από την ΑΕΚ με 1-3 και προκρίθηκε έχοντας καλύτερο συντελεστή τερμάτων   για την επόμενη φάση του θεσμού του Κυπέλλου Ελλάδας.

 Οι παίκτες της ομάδας του Μάκη Χάδου άνοιξαν νωρίς το σκορ, με κεφαλιά του Ασίγκμπα στο 10′, ενώ είχαν και δοκάρι με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Επστάιν στο 17′. Ένα δεκάλεπτο του β’ ημιχρόνου ήταν αυτό που «εκτόξευσε» το σκορ στο 0-4 και έβαλε πλέον την Λαμία σε τροχιά πρόκρισης. Στο 64′ ο Μπουλούλης με διαγώνιο σουτ διπλασίασε τα τέρματα, στο 67′ ο Μπαράλες με πλασέ έκανε το 0-3 και στο 69′ ο Κωστίκας, που μόλις είχε περάσει στον αγώνα, ανέβασε τον δείκτη στο 0-4.

Στην συνέχεια ήρθε το 5ο γκολ στο 78′ με τον Τσούκαλο, το 6ο στο 80′ με τον Ρόμανιτς και το 7ο σαν… κερασάκι στην τούρτα πρόκρισης με τον Βασιλαντωνόπουλο στο 88′.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Σκουλάς (Θεσσαλίας)
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Μπιμάι – Παπαργυρίου

ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ (Μαρσέλο Τροΐζι): Μαντζάρης, Καμπέρης, Σκούπρα, Χατζής, Κοντοές, Μπιμάι (46′ Κοντοθανάσης), Σουλιώτης, Λίταινας, Λούκας Ράμος, Λουκάο (63′ Μπέικος), Κουρτεσιώτης.

ΛΑΜΙΑ (Μάκης Χάβος): Μελίσσας, Παπαργυρίου (56′ Μπαράλες), Καρυπίδης (56′ Βασιλαντωνόπουλος), Καραγκούνης (68′ Κωστίκας), Αναστασιάδης, Ρόμανιτς, Σκόνδρας, Επστάιν, Τσούκαλος, Ασίγκμπα, Μπουλούλης.

Η ανακοίνωση  του ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ για την επιτυχία της ομάδας

Και τα «7» ήταν υπέροχα !!

Συγχαρητήρια σε όλους τους συντελεστές της πρόκρισης στην επόμενη φάση του κυπέλλου, που συνοδεύτηκε με μεγαλειώδη εμφάνιση και ιστορικό σκορ, χαρίζοντας μεγάλη ικανοποίηση σε όλους μας εν όψει της δύσκολης συνέχειας.

Χρόνια Πολλά και επιτυχημένα «ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ».

Ευχές για Υγεία αισιοδοξία και αγάπη απ’ όλους εμάς και για όλο τον κόσμο.

Το ΔΣ

Written by

altpress.gr ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΛΑΜΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΦΘΙΩΤΙΔΑ- ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

Comments are closed.