Η ΛΑΜΙΑ αντιμετωπίζει τον ΑΡΗ το Σάββατο (20:00) στο ΔΑΚ με στόχο τη νίκη

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της Λαμίας για τον αγώνα του Σαββάτου 22/2 στις 20:00 στο ΔΑΚ Λαμίας με αντίπαλο τον Άρη στο πλαίσιο της 25ης προτελευταίας αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League 2019-2020.

Σε αυτό το τελευταίο εντός έδρας ματς ο Άκης Μάντζιος θέλει να δει την ομάδα του να επιστρέφει στις νίκες. Το «τρίποντο» θα δώσει τη δυνατότητα στην ομάδα της Λαμίας να διεκδικήσει  ακόμη και την είσοδο στην 6αδα.

Μετά το τέλος της προπόνησης της Παρασκευής  ο Άκης Μάντζιος ανακοίνωσε την αποστολή της ομάδας. Απών είναι ο τιμωρημένος Ασίγκμπα, ενώ η αποστολή αποτελείται από 20 άτομα ανάμεσά τους και ο νεοαποκτηθείς Αραβίδης.

Η αποστολή  απαρτίζεται από τους παρακάτω ποδοσφαιριστές:

30 Θεοδωρόπουλος Κωνσταντίνος
40 Devis Epassy

4 Adejo Daniel
5 Τζανετόπουλος Άνταμ
23 Σκόνδρας Ιωάννης
24 Βύντρα Λουκάς
27 Scarduelli Vanderson
29 Bahanack Patrick

6 Niasse Ibrahima
7 Βασιλόγιαννης Ανδρέας
21 Δημούτσος Έλιν
34 Σάλιακας Εμμανουήλ
61 Μπουλούλης Κωνσταντίνος

9 Bianconi Miguel
10 Tyronne
11 Καραμάνος Αναστάσιος
18 Romanic Lazar
19 Sassi Ismail
33 Αραβίδης Χρήστος

77 Villalba Leonardo

Η αποστολή του Άρη

Από την πλευρά του ο Άρης  θέλει να εξασφαλίσει και μαθηματικά την είσοδο του στα πλέι οφ αλλά και να ξεκουράσει τους παίκτες του  εν όψει και των αγώνων Κυπέλλου. Η αποστολή του Αρη στη Λαμία που επέλεξε ο Γερμανός τεχνικός  του Μίκαελ Ένινγκ απαρτίζεται από τους ποδοσφαιριστές:

Cuesta, Τσιλιγγίρης, Rose, Fran Velez, Hugo Souza, Larsson, Bruno Gama, Ideye, Diguiny, Matilla, Mancini, Lucas Sasha, Korhut, Martinez, Abou Ba, Tonso, Sundgren, Durmishaj, Δεληζήσης, Φετφατζίδης.

Written by

altpress.gr ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΛΑΜΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΦΘΙΩΤΙΔΑ- ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

Comments are closed.