ΠΑΣ Λαμία: Ο Μιχάλης Γρηγορίου ο νέος τεχνικός της ομάδας

Ο Μιχάλης Γρηγορίου είναι ο αντικαταστάτης του Μπάμπη Τεννέ στην τεχνική ηγεσία της Λαμίας, ο οποίος υπέβαλε την παραίτησση του  από τη νύχτα της Κυριακής, μετά την εντός έδρας συντριβή της Λαμίας από τον Ολυμπιακό με  (0-6).

Είναι ο τρίτος κατά σειρά προπονητής της Λαμίας την εφετινή περίοδο, μετά τον Γιώργο Πετράκη  και τον Μπάμπη Τεννέ.

Ο 46χρονος τεχνικός αποχώρησε από την ΑΕΛ πριν από λίγο καιρό και αναλαμβάνει ένα εξαιρετικά δύσκολο έργο. Η Λαμία αυτή τη στιγμή είναι   τελευταία στον βαθμολογικό πίνακα της Super League . Το να παραμείνει στην κατηγορία  είναι η πρόκληση που έχει μπροστά του.

Ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ 1964

 «Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ 1964 ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον προπονητή κ. Μιχάλη Γρηγορίου. Τον καλωσορίζουμε και του ευχόμαστε πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας».

 Ανακοίνωση του ερασιτέχνη ΠΑΣ Λαμία

Το Δ.Σ. του Ερασιτέχνη Π.Α.Σ. ΛΑΜΙΑ 1964 εκφράζοντας τα συναισθήματα όλων των μελών του Συλλόγου, χαιρετίζει με ικανοποίηση την πρόσληψη του Μιχάλη Γρηγορίου, ο οποίος καλείται ως προπονητής, να αναγεννήσει την ομάδα, ώστε στο τέλος της περιόδου να πανηγυρίσουμε για ακόμη μία χρονιά την παραμονή στη SUPERLEAGUE 1.

Εκφράζουμε δε τη βεβαιότητα ότι η διοίκηση της Π.Α.Ε. θα προβεί σε όλες τις διορθωτικές κινήσεις που απαιτούνται για την επίτευξη του παραπάνω στόχου που είναι κοινός και μας ενώνει όλους !!

Εκ του Δ.Σ.

Written by

altpress.gr ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΛΑΜΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΦΘΙΩΤΙΔΑ- ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

Comments are closed.