Παρουσία του Ολυμπιονίκη Πύρρου Δήμα το ΔΙΕΚ Χαλανδρίου έκοψε την Πρωτοχρονιάτικη πίτα του

Φωτο-Ρεπορτάζ: Νίκος Παρμενόπουλος

Το ΔΙΕΚ Χαλανδρίου έκοψε την  πρωτοχρονιάτικη πίτα του για το 2024 σε  μια όμορφη εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 26 Ιανουαρίου στην αίθουσα εκδηλώσεων του ιδρύματος. 

Το παρόν στην εκδήλωση έδωσαν  ο   Ολυμπιονίκης Πύρρος Δήμας, η εκπρόσωπος του Δήμου Χαλανδρίου Κατερίνα Καρύγιαννη, ο γνωστός ηθοποιός, επικεφαλής της ελάσσονος αντιπολίτευσης του Δήμου Χαλανδρίου και  εκπαιδευτής του τμήματος Υποκριτικής του ΔΙΕΚ Χάρης Ρώμας,  ο Διευθυντής του 2ου ΕΠΑΛ Χαλανδρίου, οι εκπαιδευτές, το διοικητικό προσωπικό και οι καταρτιζόμενοι της σχολής.

Ο  Διευθυντής του ΔΙΕΚ Χαλανδρίου & Αγίου Στεφάνου Σταύρος Αβαγιάννης καλωσόρισε  όλους τους προσκεκλημένους   με ευχές  για μια καλή και δημιουργική χρονιά. Στην ομιλία του  ο κ. Αβαγιάννης εξήρε τη σημασία και το ρόλο των ΔΙΕΚ (νυν Δημόσια ΣΑΕΚ) Χαλανδρίου και Αγίου  Στεφάνου όσον αφορά το επίπεδο σπουδών που παρέχουν. Όπως τόνισε,  μέριμνά μας είναι  η  σύνδεση   των καταρτιζόμενων με την αγορά εργασίας για την επαγγελματική τους αποκατάσταση ακολουθώντας το τρίπτυχο, «συνολική ολική ποιότητα, εξωστρέφεια – αυτενέργεια και υψηλού επιπέδου κατάρτιση σε θεωρητικό και πρακτικό επίπεδο με ζητούμενο την υψηλή ποιότητα και αποδοτικότητα».

Στη συνέχεια το λόγο πήρε ο  δημοφιλής Ολυμπιονίκης Πύρρος Δήμας  ο οποίος αφιέρωσε το κομμάτι της πίτας  του «στα παιδιά που προσπαθούν να κάνουν τα όνειρά τους  πραγματικότητα». Στη συνέχεια ο κ. Δήμας  βράβευσε τους μαθητές του τμήματος Αντισφαίρισης του ΔΙΕΚ Χαλανδρίου που κέρδισαν την πρώτη θέση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα των ΔΙΕΚ.

Τέλος,  το λόγο πήρε ο  ηθοποιός Χάρης Ρώμας ο οποίος  αφιέρωσε το κομμάτι της πίτας του στα παιδιά του τμήματος Υποκριτικής (όπου έπεσε και το φλουρί).  Όπως δήλωσε ο Χάρης Ρώμας «αυτά τα καταπληκτικά παιδιά μου δίνουν τόση  μεγάλη χαρά για την καλλιέργεια που αποκτούν κάθε  μέρα…η δουλειά που γίνεται σε αυτό το ΔΙΕΚ είναι  σημαντική».

 Η εκδήλωση έκλεισε με εορταστικό μουσικό πρόγραμμα και θεατρική παράσταση που παρουσίασε το τμήμα Υποκριτικής  όπου οι σπουδαστές είχαν την ευκαιρία να δείξουν το ταλέντο τους αποσπώντας το θερμό χειροκρότημα όλων.  Την παράσταση αφιέρωσε ο κ. Ρώμας στη μνήμη της σπουδάστριας  και μέλους  της ομάδας Μαρίας -Χριστίνα Νίκα, που δυστυχώς έφυγε νωρίς από τη ζωή.

 


Written by

altpress.gr ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΛΑΜΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΦΘΙΩΤΙΔΑ- ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

Comments are closed.