Μήνυμα Αλληλεγγύης του Ελληνικού λαού με Παλαιστινιακές σημαίες να κυματίζουν στη γιορτή για την Αλλαγή του χρόνου στο Σύνταγμα

 Με πολλές  παλαιστινιακές σημαίες να κυματίζουν άλλαξε η χρονιά  στην πλατεία Συντάγματος στη γιορτή που διοργάνωσε η νέα  δημοτική Αρχή.
Ο Ελληνικός λαός έστειλε με τον τρόπο αυτό   ένα ηχηρό   αλληλεγγύης στο δοκιμαζόμενο λαό της  Παλαιστίνης.
Ο   δήμαρχος Αθηναίων Χάρης Δούκας από την πλευρά του  έστειλε το δικό του μήνυμα για την επόμενη ημέρα στον δήμο Αθηναίων καλώντας όλους μας  » να ξαναθυμηθούμε την άξια της κοινότητας και της αλληλεγγύης» ενώ εμφανίστηκε στην εξέδρα  παρέα με ένα μικρό κοριτσάκι για να κάνει την καθιερωμένη αντίστροφη μέτρηση.
Ανάμεσα σε άλλα ο Χάρης Δούκας δήλωσε: 
Σας καλωσορίσω λοιπόν για να αποδεχθούμε όλοι μαζί το 2024 με ελπίδα και πίστη ότι μπορούμε να πετύχουμε τους στόχους μας και να κάνουμε ό,τι είναι δυνατόν ακόμα και το ακατόρθωτο. Είναι μοναδική αλήθεια και πρωτόγνωρη εμπειρία για εμένα να υποδεχτώ τη νέα χρονιά, εδώ ανάμεσά σας, αυτή την ώρα λίγο πριν από το νέο ξεκίνημα. Σας καλώ να ξαναθυμηθούμε όλοι την αξία της κοινότητας της αλληλεγγύης. Σας καλώ να πιστέψουμε στα μικρά και μεγάλα θαύματα που μπορούν να γίνουν αν όλοι ενώσουμε τις δυνάμεις μας. Για να κάνουμε μία Αθήνα πιο πράσινη, πιο δημιουργική για να μειώσουμε τις ανισότητες που μαστίζουν την κοινωνία μας για την Ελλάδα που αγαπάμε και ονειρευόμαστε. Εδώ απόψε στο κατώφλι του 2024, ας κρατήσουμε τα όνειρά μας ζωντανά και ας δουλέψουμε μαζί για να τα κάνουμε πραγματικότητα. Να ευχηθούμε η νέα χρονιά να μας κάνει όλους πιο δίκαιους και αλληλέγγυους, πιο αισιόδοξους. Το πιο όμορφο ταξίδι τώρα ξεκινάει. Σας ευχαριστώ.
 
Ποιους ενόχλησαν οι Παλαιστινιακές σημαίες;
Τόσο οι  σημαίες  της Παλαιστίνης που κρατούσαν πολίτες  όσο  και το μικρό κορίτσι που έτυχε να είναι ….μελαχρινό ενόχλησαν  τους μαυρόψυχους και διάφορους  υποτελείς στα Ισραηλινο -νατοικά κέντρα  με τα δεξιά τρολ  να πιάνουν δουλειά με ρατσιστικά σχόλια  και fake news και τον υπουργό της κυβέρνησης  Θάνο Πλεύρη  να επιτίθεται   στο  Δήμαρχο Αθηναίων με το  ακροδεξιό σχόλιο «Στον δήμο της Αθήνας μία σημαία υψώνεται και αυτή είναι της Πατρίδας μας της Ελλάδας. Τις σημαίες άλλων κρατών να τις υψώνει ο νέος δήμαρχος στο σπίτι του”.

Για την ιστορία το νεαρό κορίτσι που μπήκε στο στόχαστρο  των ακροδεξιών και εμφανίστηκε σαν Παλαιστίνια είναι η κόρης της Νάνσυς Ζαμπέτογλου (παρουσιάστρια της βραδιάς) και του Νάσου Γαλακτερού.

Ο Ελληνικός Λαός δείχνει την αλληλεγγύη του στον παλαιστινιακό λαό απόψε στην πλατεία Συντάγματος!! Έλληνες και κάτοικοι φώναζαν «Λευτεριά στην Παλαιστίνη», και μετέτρεψαν τον εορτασμό του νέου έτους σε εκδήλωση αλληλεγγύης προς την Παλαιστίνη! Ευχαριστώ!

Written by

altpress.gr ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΛΑΜΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΦΘΙΩΤΙΔΑ- ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

Comments are closed.