Εκλογές ΚΙΝ.ΑΛ: Νίκη του Νίκου Ανδρουλάκη- Πλήγμα για την αξιοπιστία των δημοσκοπήσεων το αποτέλεσμα

Μεγάλη η συμμετοχή στις εκλογές για Πρόεδρο του ΚΙΝ.ΑΛ με 270.00 ψηφοφόρους να προσέρχονται στις κάλπες. Ανδρουλάκης- Παπανδρέου στο β γύρο- Μεγάλος χαμένος ο Ανδρέας Λοβέρδος-Πλήγμα  για την αξιοπιστία των δημοσκοπήσεων το αποτέλεσμα.

Νικητής  στον πρώτο γύρο των εσωκομματικών εκλογών για  την ηγεσία του ΚΙΝ.ΑΛ αναδείχθηκε ο Νίκος Ανδρουλάκης, με ποσοστό 37,03% και στη δεύτερη θέση, ο Γιώργος Παπανδρέου με 27,79%. Ακολουθούν ο Ανδρέας Λοβέρδος με 25,96%, ενώ οι Χρηστίδης, Καστανίδης και Γερουλάνος συγκέντρωσαν περί το 3%.

Τα αποτελέσματα στις μεγαλύτερες περιφέρειες της χώρας έδειξαν σημαντική επικράτηση του Νίκου Ανδρουλάκη στην Κρήτη εκεί όπου έλαβε το μεγαλύτερο ποσοστό, όπως στην Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, τη Θεσσαλία και την Κεντρική Μακεδονία.

Αξίζει να σημειωθεί ότι σχεδόν όλες οι δημοσκοπήσεις του τελευταίου διαστήματος, έδειχναν πρώτο στον πρώτο γύρο και με σημαντική διαφορά τον Ανδρέα Λοβέρδο, με το αποτέλεσμα να τις εκθέτει για μία ακόμα φορά για την αξιοπιστίας τους.

Πανηγυρική επιβεβαίωση των δημοσκοπήσεων στις εκλογές του ΚΙΝΑΛ.
Ιδού οι προβλέψεις τους για το ποιος θα είναι πρώτος, όλον τον Νοέμβριο.
GPO 6/11/2021 Λοβέρδος 27%
Opinion Poll 9-11-2021 Λοβέρδος 31.7%
Marc 15-11-2021 Λοβέρδος 31%
Interview 17/11/2021 Λοβερδος 27%
MRB 18-11-2021 Λοβέρδος 27%
Pulse 26-11-2021 Λοβέρδος 36%
Μέτρον Αναλυσις 26-11-2021 Λοβέρδος 37%
GPO 29-11-2021 Λοβέρδος 27%
Ούτε κατά προσέγγιση δεν έπιασαν την τεράστια διαφορά του Ανδρουλάκη από τους υπόλοιπους και φυσικά το ξεβράκωμα του αγαπημένου τους.
Ανοίγει επομένως μια συζήτηση. Και η συζήτηση δεν είναι για την αστοχία τους στην πρόβλεψη του αποτελέσματος.
Είναι για την προσπάθειά τους να ανακατευτούν στα εσωτερικά ενός κόμματος και να βγάλουν αυτόν που ήθελε η κυβέρνηση.
Συνεπώς είναι μια συζήτηση για την Δημοκρατία.
Την Δημοκρατία σε μια χώρα που οι τσάτσοι σου διακόπτουν μια θεατρική παράσταση και ξέρεις ότι τα ΜΜΕ δεν θα το πούνε ούτε καν ως είδηση.
 

Ανδρουλάκης: «Το ΠΑΣΟΚ επιστρέφει»

Η Δημοκρατική παράταξη επιστρέφει, το ΠΑΣΟΚ επιστρέφει», δήλωσε ο νικητής των εκλογών Νίκος Ανδρουλάκης και δεσμεύτηκε ότι θα τηρήσει την εντολή της βάσης, για αυτονομία, ενότητα και ανανέωση. «Δύναμή μου είναι η βάση της παράταξης», είπε ο κ. Ανδρουλάκης, και ευχαρίστησε τους συνυποψήφιους του, για τον πολιτισμένο αγώνα, καθώς και τους πολίτες που ψήφισαν.

Παπανδρέου: Την άλλη Κυριακή η απόφαση για  την ταυτότητα και προοδευτική πορεία του κινήματος μας

«Την άλλη Κυριακή όσοι μας τίμησαν με τη μεγαλειώδη συμμετοχή, θα αποφασίσουν για την τύχη, την πορεία και για το μέλλον της παράταξης. Θα αποφασίσουν για την ταυτότητα και την προοδευτική πορεία του Κινήματος μας», δήλωσε ο Γιώργος Παπανδρέου και ευχαρίστησε όσους συμμετείχαν στη διαδικασία.

Λοβέρδος: Συνεχίζω με ενότητα και σεμνότητα

«Θέλω να ευχαριστήσω μέσα από την ψυχή που τους εκατοντάδες πολίτες που συμμετείχαν στη γιορτή της Δημοκρατίας και να ζητήσω συγγνώμη για τις ώρες που ταλαιπωρήθηκαν στις κάλπες. Η Δημοκρατική Παράταξη έχει μέλλον. Συνεχίζω με σεμνότητα και ενότητα», δήλωσε ο Ανδρέας Λοβέρδος που απέφυγε να απαντήσει στην ερώτηση των δημοσιογράφων για το τι θα πράξει στον δεύτερο γύρο και αν θα στηρίξει κάποιον από τους Ανδρουλάκη – Παπανδρέου.

Written by

altpress.gr ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΛΑΜΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΦΘΙΩΤΙΔΑ- ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

Comments are closed.