Χειροπέδες σε 36χρονο για σωρεία διαρρήξεων σε αυτοκίνητα στην Παραλία Ραχών

Συνελήφθη 36χρονος Ελληνας, ο οποίος ενέχεται στη διάπραξη σωρείας κλοπών – διαρρήξεων από σταθμευμένα οχήματα λουομένων, στην Παραλία Ραχών Φθιώτιδας

Συνελήφθη χθες (24-06-2016) το απόγευμα στην περιοχή του Αχινού Φθιώτιδας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήμα Στυλίδας, ένας 36χρονος , σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για κλοπή, καθώς και διάπραξη διακεκριμένων περιπτώσεων κλοπών και φθορών.

Ειδικότερα, οι αστυνομικοί στο πλαίσιο κατάλληλης αξιολόγησης – αξιοποίησης στοιχείων εντόπισαν τον 36χρονο, στην κατοχή του οποίου βρέθηκαν διάφορα έγγραφα, τα περισσότερα εκ των οποίων, όπως διαπιστώθηκε, είχε αφαιρέσει πρόσφατα (23 προς 24-06-2016), από σταθμευμένο Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο που είχε παραβιάσει στη Στυλίδα.

Στο πλαίσιο της αστυνομικής έρευνας, προέκυψε ότι ο 36χρονος, το χρονικό διάστημα από 03 έως 20-06-2016, ενέχεται στη διάπραξη τουλάχιστον έξι (6) κλοπών – διαρρήξεων και φθορών από Ι.Χ.Ε. & Δ.Χ.Ε. αυτοκίνητα, τα οποία διαρρήγνυε είτε παραβιάζοντας τον ομφαλό της κλειδαριάς με αιχμηρό αντικείμενο (κατσαβίδι), είτε προβαίνοντας στη θραύση κάποιου εκ των υαλοπινάκων του οχήματος.

Η λεία που είχε αποκομίσει από τα διάφορα αντικείμενα, προσωπικά έγγραφα και χρηματικά ποσά που αφαιρούσε, υπερβαίνει τις (2.400) ευρώ, ενώ η ζημιά που είχε προκαλέσει στα οχήματα, ανέρχεται περίπου στα (700) ευρώ.

Η έρευνα συνεχίζεται από το Αστυνομικό Τμήμα Στυλίδας ενώ ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Λαμίας.

Written by

altpress.gr ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΛΑΜΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΦΘΙΩΤΙΔΑ- ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

Comments are closed.