Φθιώτιδα: Ραχιώτης πνίγηκε λίγα μέτρα από την ακτή

 Ενας 75χρονος ανασύρθηκε  πνιγμένος  σήμερα  λίγα μέτρα από την ακτή στην Παραλία Ραχών.  Πρόκειται για τον Θανάση Τ. , έναν ιδιαίτερα αγαπητό Ραχιώτη που μοίραζε τη ζωή του μεταξύ Αθηνών και της γενέτειράς του.

Το τραγικό περιστατικό έγινε γύρω στις 13.00 το μεσημέρι στην Παραλία Ραχών του Δήμου Εχιναίων. Σύμφωνα με πληροφορίες ο άτυχος άντρας  άφησε τα ρούχα του σε καφετέρια της παραλίας  που σύχναζε καθημερινά «για να κάνει μια βουτιά», όπως είπε στους φίλους του.

Για άγνωστο λόγο πρέπει να έχασε τις αισθήσεις του πιθανόν από ανακοπή ή άλλα παθολογικά αιτια  και το σώμα του επέπλεε στο νερό.  Δυστυχώς,   αν και η παραλία ήταν γεμάτη κόσμο δεν έγινε αμέσως αντιληπτό ότι κάτι κακό συνέβαινε .

Οταν ανασύρθηκε από το νερό από κολυμβητές , ένας γιατρός που βρίσκονταν στην παραλία  προσπάθησε να του δώσει  τις πρώτες βοήθειες αλλά  ήταν ήδη νεκρός.

 Μετά από μισή ώρα περίπου ήρθε το ασθενοφόρο από τη Στυλίδα που  μετέφερε  το άψυχο σώμα  του στο Νοσοκομείο Λαμίας. Η ιατροδικαστική έκθεση θα δείξει τα ακριβή αίτια του θανάτου του

Written by

altpress.gr ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΛΑΜΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΦΘΙΩΤΙΔΑ- ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

Comments are closed.