Χαλκίδα: Θρασύτατη ληστεία σε βάρος δύο ηλικιωμένων με θύμα 84χρονο

Ληστεία σε βάρος δυο ηλικιωμένων ατόμων  που είχε σαν αποτέλεσμα το θάνατο ενός 84χρονου  έγινε χτες το βράδυ στη Χαλκίδα. Ειδικότερα, χθες περίπου στις 22:30 το βράδυ, βρέθηκε από αστυνομικούς του Τμήματος  Ασφαλείας Χαλκίδας, νεκρός ο 83χρονος άνδρας, καθώς και τραυματισμένη η 94χρονη γυναίκα, εντός διαμερίσματος πολυκατοικίας όπου διέμεναν στη Χαλκίδα. Οι ληστές σύμφωνα με πληροφορίες περίμεναν τον 84χρονο  που διέμενε  σε διαμέρισμα πάνω από μια πολυσύχναστη καφετέρια  μαζί με την 94χρονη ξαδέλφη του που ήταν κατάκοιτη στην είσοδο της πολυκατοικίας. Οι αδίστακτοι ληστές εισήλθαν στο διαμέρισμα και έδεσαν και κακοποίησαν τα θύματα ζητώντας να τους πουν που υπάρχουν κρυμμένα χρήματα και κοσμήματα στο διαμέρισμα.

Δυστυχώς ο 84χρονος δεν άντεξε και υπέκυψε μπροστά στα μάτια της εξαδέλφης του. Η αστυνομία που ειδοποιήθηκε για την πιθανότητα ληστείας από  γείτονα  βρήκε αναστατωμένο το διαμέρισμα και νεκρό τον 84χρονο.  Στο σημείο κλήθηκε και προσήλθε Ιατροδικαστής και παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής της σορού του θανόντα, ενώ η 94χρονη διακομίσθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Χαλκίδας, όπου της παρασχέθηκε ιατρική φροντίδα και παραμένει νοσηλευόμενη σε κατάσταση σοκ.

Σε εξέλιξη βρίσκονται  εκτεταμένες αστυνομικές έρευνες από το Τμήμα Ασφαλείας Χαλκίδας, για τον εντοπισμό και την σύλληψη των δραστών, που εμπλέκονται στην υπόθεση ανθρωποκτονίας σε βάρος του άτυχου  83χρονου  και πρόκλησης σωματικών βλαβών, σε βάρος τη; 94χρονης  γυναίκας.

Written by

altpress.gr ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΛΑΜΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΦΘΙΩΤΙΔΑ- ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

Comments are closed.