Φρίκη: Γιατρός στην Αταλάντη κακοποίησε και «σιδέρωσε» τη γραμματέα του με την οποία διατηρούσε ερωτικό δεσμό

Σοκ έχει προκαλέσει  στην τοπική κοινωνία της Αταλάντης η είδηση ότι 52χρονος γιατρός κακοποίησε και «σιδέρωσε» την 45χρονη γραμματέα του με την οποία είχε ερωτική σχέση  γιατί  υποψιάστηκε ότι   διατηρούσε παράλληλο δεσμό.

Ο γιατρός που διατηρούσε ιατρείο στην Αταλάντη και ο ίδιος είναι παντρεμένος , κυριολεκτικά σιδέρωσε την άτυχη γυναίκα με ατμοσίδερο προκαλώντας της εγκαύματα δεύτερου βαθμού σε χέρια πόδια πλάτη ακόμη και στο τριχωτό της κεφαλής,

Σύμφωνα με τα στοιχεία, το περιστατικό φέρεται να έχει εξελιχθεί το βράδυ της Κυριακής προς τη Δευτέρα. Στις 4.00 τα ξημερώματα  η 45χρονη πήγε στο Κέντρο Υγείας Αταλάντης όπου στην εξέταση οι γιατροί κατέγραψαν χτυπήματα και εκχυμώσεις σε σχεδόν ολόκληρο το σώμα και εγκαύματα Β’ βαθμού στους βραχίονες, στους καρπούς, στον ώμο και στις παλάμες των δυο χεριών .

Η ίδια  για να αποφύγει το σκάνδαλο είπε πως δέχτηκε επίθεση και βασανίστηκε από ληστές και κατάφερε και το έσκασε πηδώντας από αρκετό ύψος οπότε δικαιολόγησε τις εκχυμώσεις και τα χτυπήματα. Για τα εγκαύματα και οι γιατροί συμφώνησαν πως προέρχονται από καυτό σίδερο.

Στους αστυνομικούς που κλήθηκαν στο ΚΥ η 45χρονη γραμματέας είπε την ίδια ιστορία των ληστών μη θέλοντας να δώσει λαβή για σχόλια στην τοπική κοινωνία αφού θα έπρεπε να αποκαλύψει τον παράνομο δεσμό της με τον παντρεμένο γιατρό. Στην συνέχεια όμως και πέφτοντας σε αντιφάσεις στα ερωτήματα των αστυνομικών , υποχρεώθηκε να αποκαλύψει τί πραγματικά της είχε συμβεί.

Ακολούθησε προανάκριση και η σύλληψη το μεσημέρι της Τρίτης του 52χρονου γιατρού, ο οποίος προσήχθη στη δικαιοσύνη με τη διαδικασία του αυτοφώρου αφού κατηγορείται για επικίνδυνες σωματικές βλάβες. Ο 52χρονος γιατρός ζήτησε και πήρε προθεσμία από το αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο της Λαμίας για την Παρασκευή και εφόσον εξασφαλιστεί από τον σύλλογο η απαραίτητη άδεια για δικηγόρο λόγω της αποχής του κλάδου.

Written by

altpress.gr ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΛΑΜΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΦΘΙΩΤΙΔΑ- ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

Comments are closed.