Τραγική είδηση: Σκοτώθηκε σε τροχαίο ο Λαμιώτης δικηγόρος Δημήτρης Σταματόπουλος

Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες,  έχασε την ζωή του σε τροχαίο στη Γεωργία ο γνωστός Λαμιώτης δικηγόρος  Δημήτρης Σταματόπουλος.

 Ο Δημήτρης Σταματόπουλος ο οποίος ασκούσε δικηγορία στη Λαμία επί σειρά ετών, ήταν 56 ετών παντρεμένος  και είχε μια κόρη. Είχε ενεργή συμμετοχή στα κοινά  και στο οικολογικό κίνημα , αγαπούσε τη φύση και τα ταξίδια και ήταν δεινός ορειβάτης. Είχε κατέβει υποψήφιος με το ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές του 2009 και  με την περιφερειακή παράταξη «Στερεά σε νέα Τροχιά» του Β. Αποστόλου  το 2014 και ήταν  μέλος της ΝΕ του ΣΥΡΙΖΑ. Υπήρξε επί σειρά ετών μελος του ΔΣ του «Ομίλου Φίλων του Δάσους»,  του ΕΟΧ και τέως Πρόεδρος του Ορειβατικού Συλλόγου Λαμίας.

Οι  πληροφορίες μιλούν  για  τροχαίο ατύχημα στις 31/7/2017 στη Γεωργία όπου βρισκόταν με σκοπό να επιχειρήσει με την παρέα του επίσης ορειβάτες,  ανάβαση στον Καύκασο. Σύμφωνα με τις πρώτες  πληροφορίες στο αυτοκίνητο από το οποίο ο Δημήτρης Σταματόπουλος ανασύρθηκε νεκρός, επέβαιναν επίσης  η 29χρονη κόρη του καθώς και τα αδέλφια Αλκης και Δημήτρης Βούλγαρης από την Κάτω Τιθορέα   οι οποίοι  τραυματίστηκαν ευτυχώς ελαφρά.

Written by

altpress.gr ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΛΑΜΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΦΘΙΩΤΙΔΑ- ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

Comments are closed.