Το ψηφοδέλτιο για τη Φθιώτιδα παρουσίασε η «Λαϊκή Ενότητα» (φωτο & βίντεο)

Τους υποψήφιους βουλευτές για τον νομό της Φθιώτιδας στις εκλογές της 2οης Σεπτεμβρίου παρουσίασε επίσημα σήμερα το πρωί (9 Σεπτ.) η «Λαϊκή Ενότητα»  σε συνέντευξη τύπου που παραχώρησε στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Λαμίας.

Τη θέση  ότι η ΛΑΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ   αποτελεί  την ελπίδα για ένα νέο αντιμνημονιακό μέτωπο που θα υπερασπισθεί το συντριπτικό  «ΟΧΙ» του ελληνικού λαού στο δημοψήφισμα της  5ης Ιουλίου εξέφρασαν όλοι οι υποψήφιοι.

  «Σε αυτές τις εκλογές το ζητούμενο δεν είναι ποιος θα είναι πρώτος αλλά ποιος θα μπορέσει να υπερασπίσει το «όχι» του λαού, για να πολεμήσει το μνημόνιο που καταστρέφει τον κοινωνικό ιστό» τόνισε στην ομιλία του ο επικεφαλής του ψηφοδελτίου Βασίλης Κυριακάκης. Έθεσε μάλιστα το στοίχημα της επόμενης ημέρας για την παράταξή του που είναι «να επανασυσπειρώσει και να φέρει μια νέα κοινωνική πλειοψηφία που θα διεκδικήσει το επόμενο διάστημα τη διακυβέρνηση της χώρας»

Τη πρώτη θέση στο ψηφοδέλτιο θα έχει ο πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και νυν ΛΑ.Ε στη Φθιώτιδα Βασίλης Κυριακάκης, ακολουθεί η  δημοτική σύμβουλος του συνδυασμού «ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ ΓΙΑ ΤΗ ΛΑΜΙΑ» Κατερίνα Αντωνίου άνεργη φυσικός και μεταπτυχιακή φοιτήτρια στο Τμήμα Πληροφορικής με εφαρμογές στην Βιοιατρική του Παν/μίου Θεσσαλίας και στην τελευταία τιμητική θέση θα βρίσκεται  ο πρώην δήμαρχος Καισαριανής Θανάσης Μπαρτσώκας ο οποίος έχει καταγωγή του από την περιοχή του Δήμου Μακρακώμης- Σπερχειάδας. Συμμετέχουν επίσης ο Δημήτρης Παυλιώτης εργαζόμενος στη ΛΑΡΚΟ, ενεργό μέλος του ΜΕΤΑ Φθιώτιδας, ο Θεόδωρος Καραγιάννης, δικηγόρος επ Αρείω Πάγω και συγγραφέας από το Λυχνό Υπάτης, ο νομικός  Βασίλης Μαγδαληνός συνταξιούχος εκπαιδευτικός και μουσικός κάτοικος Μώλου και η  νεαρή φιλόλογος Καλίτσα Γόνη.

Τα ονόματα σύμφωνα με τη σειρά

  • Βασίλης Κυριακάκης
  • Κατερίνα Αντωνίου
  • Δημήτρης Παυλιώτης
  • Βασίλης Μαγδαληνός
  • Θεόδωρος Καραγιάννης
  • Καλίτσα Γόνη
  • Θανάσης Μπαρτσώκας

Δείτε τη παρουσίαση του ψηφοδελτίου με τα βιογραφικά  και τις δηλώσεις των υποψηφίων που παρουσίασε ο δικηγόρος Ορέστης Ζούμπος.


DSC_0017

Written by

altpress.gr ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΛΑΜΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΦΘΙΩΤΙΔΑ- ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

1 comment

  1. Αιμίλιος Ριζογιάννης

    O έβδομος πού είναι;