Το τελευταίο αντίο είπαν στον Λάμπρο Παπαδήμα (βίντεο & φώτο)

Το τελευταίο αντίο είπαν σήμερα το απόγευμα στον Λάμπρο Παπαδήμα συγγενείς και φίλοι. Ο Μητροπολιτικός Ναός της Λαμίας ήταν κατάμεστος από κόσμο που θέλησε να αποχαιρετήσει τον επί τρεις τετραετίες δήμαρχο της πόλης και πρώην υπουργό που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 76 ετών χθες το πρωί. Όλοι είχαν ένα καλό λόγο να πουν για τον πολιτικό αλλά και το άνθρωπο Λάμπρο Παπαδήμα και το σημαντικό έργο που άφησε πίσω του.

Η εξόδιος ακολουθία τελέστηκε από τον Μητροπολίτη Φθιώτιδας κύριο Νικόλαο, παρουσία επισήμων από τη Φθιώτιδα και τη Στερεά. Στον Μητροπολιτικό Ναό βρέθηκαν επίσης οι πρώην υπουργοί των κυβερνήσεων του ΠΑΣΟΚ Γιάννος Παπαντωνίου, Γιώργος Δρύς, Φώφη Γενηματά και Χρήστος Πάχτας, οι βουλευτές Φθιώτιδας Αποστόλης Καραναστάσης (ΣΥΡΙΖΑ) και Χρήστος Σταικούρας (ΝΔ), ο Περιφερειάρχης Στερεάς Κώστας Μπακογιάννης , ο Δήμαρχος Λαμίας Νίκος Σταυρογιάννης και πλήθος κόσμου

Στεφάνια απέστειλαν μεταξύ των άλλων, ο υπουργός Εσωτερικών Νίκος Βούτσης, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος, ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Σημίτης, ενώ τον επικήδειο εκφώνησαν οι Θανάσης Γιαννόπουλος, Γιώργος Κοτρωνιάς και Θανάσης Χειμάρας.

DSC_1463 DSC_1471 DSC_1474 DSC_1484 DSC_1504 DSC_1505 DSC_1512 DSC_1523 DSC_1526 DSC_1528 DSC_1531 DSC_1541 DSC_1543

 

 

Written by

altpress.gr ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΛΑΜΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΦΘΙΩΤΙΔΑ- ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

Comments are closed.