Το ΚΚΕ καταγγέλλει την προσαγωγή του Γ.Γ. της Ομοσπονδίας Αγροτικών Συνεταιρισμών Φθιώτιδας

Το ΚΚΕ Φθιώτιδας με ανακοίνωση του καταγγέλλει την προσαγωγή του Γ. Γραμματέα της Ομοσπονδίας Αγροτικών Συνεταιρισμών Λαμίας με πρόσχημα όπως αναφέρουν τη φωτιά που προέκυψε στο άχυρο που πέταξαν οι αγρότες  έξω από τον ΟΠΕΚΕΠΕ Στερεάς στη Λαμία, το μεσημέρι της Δευτέρας (29/1).
Η προσαγωγή όπως τονίζεται είχε ως σκοπό την τρομοκράτηση των αγροτών και καλούν τους αγρότες να ενισχύσουν τα μπλόκα και τους κατοίκους και φορείς της Φθιώτιδας να εκφράσουν την αλληλεγγύη τους στο δίκαιο αγώνα των αγροτών.

Αναλυτικά η ανακοίνωση -καταγγελία της Τ. Ε. Φθιώτιδας του ΚΚΕ

Καταγγέλλουμε την προσαγωγή του Γενικού Γραμματέα της Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων Φθιώτιδας στο Αστυνομικό τμήμα Λαμίας μετά την διαμαρτυρία που εξελίχθηκε στα γραφεία του ΟΠΕΚΕΠΕ Στερεάς Ελλάδας, με πρόσχημα τη φωτιά που προέκυψε στο άχυρο που είχαν σκορπίσει οι αγρότες ως συμβολική κίνηση για τα αδιέξοδα που βιώνουν οι βιοπαλαιστές αγρότες και κτηνοτρόφοι της Φθιώτιδας.

Η προσαγωγή στόχο είχε την τρομοκράτηση των αγροτών που συμμετέχουν μαζικά στις κινητοποιήσεις.

Τα οξυμένα προβλήματα των βιοπαλαιστών αγροτών στη Φθιώτιδα και σε όλη την Ελλάδα είναι που βγάζουν τους αγρότες και κτηνοτρόφους τους δρόμους, στα μπλόκα, σε κινητοποιήσεις και φυσικά δεν θα σταματήσουν μέχρι η κυβέρνηση να δώσει λύση στα σοβαρά προβλήματα που έχει δημιουργήσει η δική της πολιτική και η πολιτική των κομμάτων που στηρίζουν την Ευρωπαϊκή Ένωση και την Κοινή Αγροτική Πολιτική της.

Το ΚΚΕ θα βρίσκεται στο πλευρό των αγροτών και στους αγώνες τους και θα παλεύει μαζί τους για τα δίκαια που τους έχουν βγάλει στους δρόμο

Καλούμε τους αγρότες όλης της Φθιώτιδας να απαντήσουν στην τρομοκρατία με ενίσχυση των μπλόκων, καλούμε το λαό της Φθιώτιδας, όλους τους φορείς του Νομού να εκφράσουν την αλληλεγγύη και τη συμπαράσταση στο δίκαιο αγώνα των αγροτών και κτηνοτρόφων, ως απάντηση στην προσπάθεια τρομοκράτησης που προσπαθεί να επιβάλλει η κυβέρνηση.”

Written by

altpress.gr ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΛΑΜΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΦΘΙΩΤΙΔΑ- ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

Comments are closed.