Τη Δευτέρα ο λαός της Φθιώτιδας στέλνει ένα ηχηρό μήνυμα: ΟΧΙ ΣΤΑ ΔΙΟΔΙΑ- ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΔΡΟΜΟΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ!

 Χαρακτήρα μαζικής αντίδρασης προσλαμβάνει  το Παμφθιωτικό Συλλαλητήριο –πολιτική διαμαρτυρία της Δευτέρας 29/9  ενάντια στα διόδια που έχουν κυκλώσει τη Φθιώτιδα. Παρά τις επί μέρους προσεγγίσεις  στο θέμα των διοδίων, υπάρχει ένα θετικό κλίμα και συνεχώς φτάνουν μηνύματα από αυτοδιοικητικους, πολιτικούς και κοινωνικούς φορείς του Νομού που καλούν τους πολίτες σε μαζική συμμετοχή στις κινητοποιήσεις. Μέχρι τώρα έχουν απευθύνει κάλεσμα συμμετοχής, οι Δήμοι Λαμίας, Στυλίδας,  Δομοκού, Μακρακώμης, Λοκρών, ο ΣΥΡΙΖΑ Φθιώτιδας, οι  ΑΝ.ΕΛ Φθιώτιδας, η Πρωτοβουλία Πολιτών Αμφίκλειας, το Κίνημα ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ, η Αριστερή Παρέμβαση Στερεάς Ελλάδας, η Ομοσπονδία ΕΒΕ Φθιώτιδας,το ΤΕΕ Αν. Στερεάς,   η ΕΛΜΕ φθιώτιδας, οι Σύλλογοι αυτοκινητιστών κλπ.

Εκείνο όμως που είναι το ζητούμενο είναι η ενεργή συμμετοχή των ίδιων των πολιτών.Ο λαός της Φθιώτιδας πρέπει να στείλει ένα ηχηρό μήνυμα στους κυβερνώντες που με τις αποικιοκρατικές συμβάσεις παραχώρησης που ψήφισαν στη Βουλή  παρέδωσαν στους μεγαλοεργολάβους τους οδικους άξονες και απαιτούν από τους πολίτες την καταβολή δυσβάστακτων διοδίων για την μετακίνηση τους ακόμα και στα όρια του Δήμου.

ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ! ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ.

ΛΕΜΕ ΟΧΙ ΣΤΑΟ ΧΑΡΑΤΣΙ ΤΩΝ ΔΙΟΔΙΩΝ- ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ,ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗ ΣΕ ΕΝΑ ΑΣΦΑΛΕΣ ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΟΔΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ.

Τη Δευτέρα 29/9 συμμετέχουμε ΟΛΟΙ μαζικά και δυναμικά  στο άνοιγμα των διοδίων της Αγίας Τριάδας στις 12.00 το μεσημέρι και στις 2.00 μμ στο Παμφθιωτικό συλλαλητήριο κατά των ΔΙΟΔΙΩΝ  στην πλατεία Πάρκου.

Written by

altpress.gr ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΛΑΜΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΦΘΙΩΤΙΔΑ- ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

Comments are closed.