ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. Φθιώτιδας: Συμπεράσματα της εκδήλωσης «Η μικρομεσαία επιχειρηματικότητα και η επόμενη μέρα»

Διάλογος με τους παραγωγικούς φορείς της Φθιώτιδας για την έξοδο από τις συνέπειες της πανδημίας και την επόμενη μέρα

Κεντρικά συμπεράσματα της εκδήλωσης για την έξοδο από τις συνέπειες της πανδημίας και την επόμενη μέρα που πραγματοποίησε την Τετάρτη 21/4 η Νομαρχιακή Επιτροπή Φθιώτιδας του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία.

Η κατάσταση της ελληνικής οικονομίας σήμερα καθιστά αναγκαία την κατάθεση ενός νέου σχεδίου επανεκκίνησής της. Μόνη η άρση του lockdown δεν επιτρέπει την ουσιαστική επανεκκίνηση. Οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις έχουν άμεση ανάγκη από:

· συγκεκριμένο και συνεκτικό σχέδιο επούλωσης των πληγών που άφησε η πανδημία,

· υποστήριξη των φορέων της πραγματικής οικονομίας

· επανεκκίνηση της πραγματικής οικονομίας με όρους βιωσιμότητας και κοινωνικής δικαιοσύνης. Τα παραπάνω ήταν τα κεντρικά συμπεράσματα της εκδήλωσης «Μικρομεσαία επιχειρηματικότητα- Έξοδος από τις συνέπειες της πανδημίας και η επόμενη μέρα» που πραγματοποίησε η Νομαρχιακή Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία Φθιώτιδας την Τετάρτη 21/4 με βασικούς ομιλητές:

– τον Αλέξη Χαρίτση, βουλευτή – τομεάρχη Ανάπτυξης και Επενδύσεων – πρώην Υπουργό,

– τον Νίκο Σκορίνη, μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και υπεύθυνο του τομέα Οικονομίας και Ανάπτυξης,

– τον Γιάννη Σαρακιώτη, βουλευτή Φθιώτιδας – αναπλ. τομεάρχη Ανάπτυξης και Επενδύσεων, αρμόδιος για την ΄Ερευνα και την Τεχνολογία

Οι ομιλητές παρουσίασαν το σχέδιο του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ για την επανεκκίνηση της οικονομίας, αναλύοντας τα δεδομένα, τις παρεμβάσεις του κόμματος μέχρι σήμερα και ιδιαίτερα τους τρεις πυλώνες του σχεδίου του για την επόμενη μέρα.

Στην εκδήλωση συμμετείχαν τα μέλη της Κεντρικής Επιτροπής Ανασυγκρότησης του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. της Φθιώτιδας και μέλη της Νομαρχιακής Επιτροπής Φθιώτιδας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

Ιδιαίτερα σημαντική ήταν η συμμετοχή πολύ μεγάλου αριθμού προσκεκλημένων. Πήραν το λόγο και κατέθεσαν τις σημαντικές απόψεις και προτάσεις τους, ο πρόεδρος και τα μέλη της διοικούσας επιτροπής του ΕΒΕ Φθιώτιδας, οι πρόεδροι της Ομοσπονδίας Επαγγελματοβιοτεχνών Φθιώτιδας, της Ομοσπονδίας Επαγγελματικών Συλλόγων Αν. Στερεάς, πρόεδροι και μέλη επαγγελματικών και εμπορικών συλλόγων της Φθιώτιδας, η πρόεδρος του Εργατικού κέντρου της Περιφ. Ενότητας Φθιώτιδας, ο επικεφαλής της Περ/κής παράταξης «Στερεά…Υπεροχής» και οι Περ/κοί της σύμβουλοι της Φθιώτιδας καθώς και επιχειρηματίες της Φθιώτιδας.

Τους ευχαριστούμε για την κατάθεση των πολύτιμων εμπειριών, των προτάσεων και τη σημαντική συμβολής τους στη διαβούλευση για την επόμενη μέρα της χώρας μας.

Από μέρους του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ ο Αλέξης Χαρίτσης συμφωνώντας και αναγνωρίζοντας τη σημασία των προτάσεων που κατατέθηκαν από τους φορείς της Φθιώτιδας δεσμεύτηκε να επανέλθει στη Φθιώτιδα για τη συνέχιση της συζήτησης.

Δείτε ολόκληρη την εκδήλωση όπως μεταδόθηκε από το κανάλι του You Tube της Νομαρχιακής Επιτροπής Φθιώτιδας: https://www.youtube.com/watch?v=0uVoCt6W34U

Written by

altpress.gr ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΛΑΜΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΦΘΙΩΤΙΔΑ- ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

Comments are closed.