Συλλογικότητες Λαμίας: Συλλογή ειδοποιητηρίων εφορίας Χαρατσιού 2011

 Στη χθεσινή μας Δευτεριάτικη τακτική συνέλευση στο Εργατικό Κέντρο, συναποφασίσαμε να επιστρέψουμε πίσω στη Δ.Ο.Υ. Λαμίας τις ειδοποιήσεις που μας έχουν έρθει από την Γ.Γ.Π.Σ. του Υπουργείου Οικονομικών για πληρωμή του χαρατσιού (ΕΕΤΗΔΕ) του 2011.

Η κίνησή μας αυτή είναι σύμφωνη με τη στάση μας εδώ και ένα χρόνο, που αρνούμενοι τη νομιμότητα  του Χαρατσιού και αντιδρώντες στον ωμό εκβιασμό της τότε προβλεπόμενης ποινής για διακοπή της ηλεκτροδότησης, δεν πληρώναμε το Χαράτσι στους λογαριασμούς της Δ.Ε.Η. παρά μόνο την αξία που αντιστοιχούσε στον υπόλοιπο λογαριασμό. Και είναι και συνέχεια της τότε κίνησής μας, κατά την οποία είχαμε συγκεντρώσει τους λογαριασμούς μας με το πρώτο Χαράτσι και τους είχαμε επιστρέψει πίσω στη Δ.Ε.Η. καταθέτοντάς τους στα τοπικά της γραφεία εδώ στη Λαμία.

Ενημερώνουμε όλους εσάς, που σας έχουν έρθει ειδοποιήσεις για πληρωμή του Χαρατσιού μέσω Δ.Ο.Υ. και θέλετε να συμμετάσχετε στη συλλογική μας αντίδραση κατά αυτού του ληστρικού φόρου, ότι αυτή η κίνησή μας καλό είναι να έχει ολοκληρωθεί πριν τις 31/01/2013, ημερομηνία μετά την οποία καθίσταται ληξιπρόθεσμη η πρώτη παρτίδα ειδοποιήσεων που έχει στείλει η εφορία.

Γι’ αυτό, η συλλογή των ειδοποιήσεων πληρωμής ξεκινάει άμεσα με καταληκτική ημερομηνία την επόμενη Δευτέρα 28/01/2013, κατά τη διάρκεια της τακτικής μας εβδομαδιαίας συνέλευσης στο Εργατικό Κέντρο, που ξεκινά όπως πάντα στις 08:00 μ.μ..

Στη συνέλευσή μας αυτή, σας περιμένουμε όλους εσάς που θα συμμετάσχετε στην κίνηση για να συντονίσουμε την ομαδική μας παρέμβαση στη Δ.Ο.Υ. Λαμίας τις επόμενες ημέρες.

Για τον σκοπό αυτό, ομάδες μελών των Συλλογικοτήτων Λαμίας θα σας περιμένουν στο Εργατικό Κέντρο στην πλατεία Διάκου για να συμπληρώσετε την ομαδική φόρμα κατάθεσης με την υπογραφή σας και τα στοιχεία επαφής (ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο, email κλπ) και να παραλάβουν τα αντίγραφα των ειδοποιητηρίων σας, τις ακόλουθες ημέρες και ώρες:

Πέμπτη 24 Ιανουαρίου 2013 07:00-09:00 μ.μ.

Παρασκευή 25 Ιανουαρίου 2013 07:00-09:00 μ.μ.

Δευτέρα 28 Ιανουαρίου 2013 από 08:00 μ.μ. (στην τακτική μας εβδομαδιαία συνέλευση)

Συνέλευση πολιτών και συλλογικοτήτων: Εργατικό Κέντρο Λαμίας, κάθε Δευτέρα 08:00μμ

Διαδικτύωση – Ενημέρωση – Επικοινωνία: http://syllogikilamia.wordpress.com     

Written by

altpress.gr ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΛΑΜΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΦΘΙΩΤΙΔΑ- ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

Comments are closed.