Συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από τα γραφεία του ΕΟΠΥΥ στη Λαμία (video)

Αντιστέκονται οι γιατροί και οι εργαζόμενοι  του ΕΟΠΥΥ στα λουκέτα που αιφνιδίως αποφάσισε να βάλει μέσα στο Σαββατοκύριακο και έως σήμερα Δευτέρα η διοίκηση του Οργανισμού  κατ΄εντολήν της κυβέρνησης. Εργαζόμενοι και γιατροί  περιφρούρησαν το πρωί της Παρασκευής το ΙΚΑ της Λεωφ. Αλεξάνδρας  για  να  εμποδίσουν  την είσοδο των επιτροπών που θα κάνουν απολογισμό για να προχωρήσει το λουκέτο – εξπρές ενώ κινητοποιήσεις διαμαρτυρίας πραγματοποιήθηκαν σήμερα Δευτέρα σε πολλές μονάδες του ΕΟΠΥΥ σε όλη τη χώρα.

Στη Λαμία  συγκέντρωση διαμαρτυρίας  οργανώθηκε έξω από τα ιατρεία του ΕΟΠΥΥ στην οδό Θερμοπυλών. Στη συγκέντρωση συμμετείχαν εργαζόμενοι , ο Σύλλογος Συνταξιούχων ΙΚΑ Φθιώτιδας, μέλη του ΠΑΜΕ ενώ παρευρέθηκαν και εξέφρασαν τη συμπαράσταση τους η υποψήφια Δήμαρχος Λαμίας της ΠΑΡΕΜΒΑΣΗΣ ΠΟΛΙΤΩΝ Μαρία Αντωνίου και οι υποψήφιοι της «Λαϊκής Συσπείρωσης» Κώστας Μπασδέκης και Τάσος Χρονάς.

Όπως δήλωσε ο Πρόεδρος των Συνταξιούχων Φθιώτιδας η Κυβέρνηση με την απόφαση της  να κλείσει τα ιατρεία του ΕΟΠΥΥ «έδειξε το ανάλγητο της πρόσωπο» σε μια περίοδο που οι εργαζόμενοι και οι συνταξιούχοι βρίσκονται σε δύσκολη οικονομική θέση και το δημόσιο σύστημα υγείας συνεχώς υποβαθμίζεται προσθέτοντας πως » η υγεία δεν είναι εμπόρευμα».

DSC_1479DSC_1475DSC_1453

Written by

altpress.gr ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΛΑΜΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΦΘΙΩΤΙΔΑ- ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

Comments are closed.