Στη Λαμία ο Αντώνης Σαμαράς τη Δευτέρα που επιλέγει τη στρατηγική της σκληρής πόλωσης

Παίρνει πάνω την προεκλογική εκστρατεία ο Σαμαράς και περιοδεύει σε Τρίπολη, Λαμία, Μυτιλήνη, Ρόδο για να στηρίξει τη Νέα Δημοκρατία εν όψει της κρίσιμης  τριπλής εκλογικής αναμέτρησης στις 18 και 25 Μαΐου.

 Η στρατηγική που έχει επιλεγεί είναι αυτή της σκληρής πόλωσης ώστε  να συσπειρωθούν οι ψηφοφόροι της Νέας Δημοκρατίας και να μην εκφραστεί η δυσαρέσκεια των πολιτών στην κάλπη.  Στη ΝΔ  οι επιτελείς της προεκλογικής εκστρατείας  δημόσια εμφανίζουν συγκρατημένη αισιοδοξία και μιλούν για οριακό αποτέλεσμα. Στην πράξη   επιλέγουν στην στρατηγική της έντασης και τον  εκφοβισμό   για να  αναστρέψουν τη δυναμική για ανατροπή που διαμορφώνεται στην κοινωνία  με τον Βενιζέλο να  προαναγγέλλει την πτώση της συγκυβέρνησης.

Σήμερα ο Πρωθυπουργός μίλησε σε συγκέντρωση στην Τρίπολη σε εκδήλωση που είχε στόχο και την στήριξη του υποψήφιου Περιφερειάρχη Π. Τατούλη υιοθετώντας τη στρατηγική της πόλωσης. Από την Τρίπολη ο πρωθυπουργός εξαπέλυσε επίθεση ενάντια στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης και  τον Αλέξη Τσίπρα ξεχνώντας  τη Χρυσή Αυγή που πήρε το πράσινο φως για να κατέβει στις Ευρωεκλογές  και υιοθετώντας  την ατζέντα της. Χαρακτηριστικά με  αφορμή τις δηλώσεις του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ ότι το κόμμα του αντιπροσωπεύει τη Νέα Ελλάδα ο Αντώνης Σαμαράς δήλωσε: 

«Είχε τέτοια απήχηση το όραμά μας για τη Νέα Ελλάδα, που το υιοθέτησαν ακόμη και εκείνοι που το πολεμούσαν και ανακύκλωναν τη μιζέρια, που τώρα αφήνουμε πίσω. Δεν είναι «Νέα Ελλάδα» όσοι δεν στηρίζουν τις μεταρρυθμίσεις και δίνουν μάχη ενάντια στις επενδύσεις, δεν φέρνουν καμία αλλαγή στον τόπο, αλλά ανήκουν στην εποχή των παγετώνων και των δεινοσαύρων. Είδαν και αποείδαν και υιοθέτησαν ακόμη και το σύνθημα της Νέας Ελλάδας, τόσος ήταν ο πανικός τους» ανέφερε  στην ομιλία του ο Αντώνης Σαμαράς

 Τη Δευτέρα 12 Μαΐου ο Αντώνης  Σαμαράς αναμένεται στη Λαμία με σκοπό τη στήριξη των ψηφοδελτίων του Κώστα Μπακογιάννη στην Περιφέρεια Στερεάς  και Γιώργου Κοτρωνιά  στο Δήμο Λαμίας τα οποία φαίνεται να  αντιμετωπίζουν προβλήματα από την παρουσία  αντάρτικών ψηφοδελτίων αλλά και τη δυναμική των ψηφοδελτίων του  ΣΥΡΙΖΑ. Ο Αντώνης Σαμαράς  στη Λαμία θα  μιλήσει εν όψει ευρωεκλογών σε συνάντηση γυναικών στον Άγιο Λουκά  στις 6.00 το απόγευμα και  στις 8.00 θα έχει επαφές με τοπικούς φορείς στο ξενοδοχείο «Φθία».

Written by

altpress.gr ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΛΑΜΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΦΘΙΩΤΙΔΑ- ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

Comments are closed.