Σοκ στη Λαμία: Νεκρός σε τροχαίο ο Νίκος Μπαρμπέρης , πατέρας 4 παιδιών και τραυματίας η γυναίκα του

Η κηδεία του Νίκου Μπαρμπέρη  θα γίνει την  Τρίτη στις 12:00′ το μεσημέρι, στην ιδιαίτερη πατρίδα του, το Καστρί Φθιώτιδας. Επιθυμία της οικογένειας είναι αντί στεφάνων να δοθούν χρήματα για τα ορφανοτροφεία και για το λόγο αυτό θα υπάρχει ειδικός «κουμπαράς» στην είσοδο της εκκλησίας.

Σοκ έχει προκαλέσει στη Λαμία,  το θανατηφόρο τροχαίο που σημειώθηκε τα ξημερώματα της Κυριακής  στην είσοδο της Λαμίας, στον παράδρομο λίγο πριν τα φανάρια «Σερδάρη» μετά από πλαγιομετωπική σύγκρουση δύο ΙΧ. 

Νεκρός ανασύρθηκε ο 37χρονος Νίκος Μπαρμπέρης πατέρας 4 παιδιών ενώ η 32χρονη σύζυγός του νοσηλεύεται   σοβαρά τραυματισμένη στο Νοσοκομείο Λαμίας.

Τα δύο από τα τέσσερα παιδιά της οικογένειας, 5 και 4 ετών, επέβαιναν στο αυτοκίνητα και νοσηλεύονται  στο νοσοκομείο παίδων της Αθήνας, με κατάγματα, χωρίς όμως να κινδυνεύει η ζωή τους.

Ο 37χρονος επέστρεφε από γάμο στην Αθήνα όπου είχε μεταβεί με τη γυναίκα του και τα δύο παιδιά του. Μάλιστα πριν λίγες ώρες είχε καμαρώσει τα  δύο κορίτσια του παρανυφάκια. Τα άλλα δύο παιδιά της οικογένειας τριών και ενάμιση περίπου ετών, είχαν μείνει στην Λαμία.

Η μαύρη παλιά Mercedes, την οποία οδηγούσε ο Νίκος Μπαρμπέρης συγκρούστηκε με  BMW, με οδηγό έναν 36χρονο και συνοδηγό έναν φίλο του από την Στυλίδα, οι οποίοι δεν τραυματίστηκαν.

Η είδηση έπεσε σαν βόμβα στο ΚΤΕΛ Φθιώτιδας καθώς ο Νίκος Μπαρμπέρης ήταν πρόεδρος του Σωματείου Ιδιοκτητών Αυτοκινητιστών και όλοι οι συνάδελφοί του είναι συγκλονισμένοι.

Τον 37χρονο νεκρό οδηγό και την οικογένειά του απεγκλώβισαν άνδρες της 7ης ΕΜΑΚ, της ΠΥ Λαμίας μαζί με το πλήρωμα του ΕΚΑΒ που τους μετέφερε στο νοσοκομείο.

Προανάκριση για τους λόγους που οδήγησαν στο δυστύχημα διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Λαμίας.

Written by

altpress.gr ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΛΑΜΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΦΘΙΩΤΙΔΑ- ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

Comments are closed.