Σοκ στη Βόρεια Εύβοια. Δύο αυτοκτονίες μέσα σε μία ημέρα!

Συγκλονισμένοι είναι η κοινωνία της Βόρειας  Ευβοίας από τις δυο αυτοκτονίες που έγιναν  μέσα σε μια ημέρα

 27χρονο παλικάρι βρέθηκε νεκρό έξω από νεοαναγειρόμενη οικοδομή

Στις 11:00΄ το πρωί στο χωριό Τρούπι της Εύβοιας ένας 27χρονος πυροσβέστης, ο οποίος υπηρετούσε στο Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Μαντουδίου, αυτοπυροβολήθηκε στο κεφάλι με κυνηγετική καραμπίνα

Σύμφωνα με πληροφορίες ο άτυχος άντρας είχε πάει να κάνει εργασίες σε ένα γειτονικό σπίτι. Κάτω από συνθήκες που ερευνά το τοπικό αστυνομικό τμήμα ακούστηκε ο ήχος της καραμπίνας. 

Όταν βγήκαν έξω για να δουν τι συμβαίνει, τον είδαν νεκρό δίπλα σε μία λίμνη αίματος. Από την πρώτη στιγμή αποκλείστηκε η εγκληματική ενέργεια και εξετάζεται το ενδεχόμενο της αυτοκτονίας. Συγκλονισμένο είναι όλο το χωριό μιας και ο 27χρονος ήταν ιδιαίτερα αγαπητός στην περιοχή. 

Και άλλη αυτοκτονία στην Βόρεια Εύβοια!

 Αυτή την φορά, λίγα χιλιόμετρα μακρυά από το Μαντούδι, στην περιοχή της Λίμνης, άλλος ένας άντρας αυτοκτόνησε χρησιμοποιώντας όπλο. 

Ήταν χθες το βράδυ, όταν άφησε για λίγο την οικογένεια του και βγήκε στο μπαλκόνι. Μέσα σε λίγα λεπτά έβαλε το κυνηγετικό όπλο στην κοιλιά και τραυματίστηκε θανάσιμα στην κοιλιακή χώρα. Όλη η γειτονιά σηκώθηκε στο πόδι ενώ η αστυνομία κάνει έρευνες για τα αίτια του θανάτου του 54χρονου.
http://evianews.com/

Written by

altpress.gr ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΛΑΜΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΦΘΙΩΤΙΔΑ- ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

Comments are closed.