Σήμερα η ορκωμοσία της νέας Περιφερειακής Αρχής – Ακολουθούν οι ορκωμοσίες των Δημοτικών Αρχών στη Φθιώτιδα

Σήμερα  Τετάρτη 27 Δεκεμβρίου 2023 η επίσημη ορκωμοσία τόσο της νέας Περιφερειακής Αρχής -Αύριο  Πέμπτη η ορκωμοσία της Δημοτικής αρχής  για το Δήμο Λαμιέων -Ακολουθούν οι ορκωμοσίες στους υπόλοιπους Δήμους της Φθιώτιδας για την περίοδο 2024 – 2028.

Και οι δύο τελετές θα πραγματοποιηθούν στην αίθουσα του  Δημοτικού Θεάτρου  Λαμίας. Για την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας η ορκωμοσία του  Περιφερειάρχη Φάνη Σπανού και όλων των Περιφερειακών συμβούλων θα  γίνει  την Τετάρτη 27 Δεκεμβρίου 2023  ώρα  18:30.

Για τον Δήμο Λαμιέων θα έχουμε την ορκωμοσία του νέου Δημάρχου Πανουργιά Παπαϊωάννου και όλων  των τακτικών μελών Δημοτικού Συμβουλίου, των Συμβουλίων των Δημοτικών Κοινοτήτων και των Προέδρων των Δημοτικών Κοινοτήτων την Πέμπτη 28 Δεκεμβρίου 2023  ώρα 18:00.

Την Πέμπτη 28 Δεκεμβρίου και ώρα 13:00 θα γίνει  και η ορκωμοσία της Δημάρχου Αθανασίας Στιβακτή  και όλων  των τακτικών μελών Δημοτικού Συμβουλίου, των Συμβουλίων των Δημοτικών Κοινοτήτων και των Προέδρων των Δημοτικών Κοινοτήτων στο Δήμο Αμφίκλειας- Ελάτειας.

Την Παρασκευή 29 Δεκεμβρίου στη 1:00’ το μεσημέρι στην Αίθουσα Πολλαπλών Χρήσεων Δομοκού θα γίνει η ορκωμοσία του Δημάρχου Μπάμπη Λιόλιου και όλων των συμβούλων του Δήμου Δομοκού.

Την Παρασκευή 29 Δεκεμβρίου στις 6:00’ το απόγευμα στο Hotel “ΜΗΤΣΗΣ” στα Καμένα Βούρλα θα γίνει η ορκωμοσία του νέου Δημάρχου Καμένων Βούρλων Ηλία Κυρμανίδη και όλων των τακτικών συμβούλων του Δήμου Καμένων Βούρλων.

Το Σάββατο 30 Δεκεμβρίου στις 11:00’ το πρωί στο Δημαρχείο Αταλάντης θα γίνει η ορκωμοσία του Δημάρχου Αθανασίου Ζεκεντέ και των τακτικών συμβούλων του Δήμου Λοκρών.

Τέλος την Κυριακή 31 Δεκεμβρίου στις 11:00’ το πρωί στο κτίριο του ΟΣΚ στο Πάρκου του Λαού θα γίνει η ορκωμοσία του νέου Δημάρχου Γιάννη Αποστόλου και των  τακτικών μελών Δημοτικού Συμβουλίου, των Συμβουλίων των Δημοτικών Κοινοτήτων και των Προέδρων των Δημοτικών Κοινοτήτων Δήμου Στυλίδας.

 Οι νέες αρχές της Αυτοδιοίκησης αναλαμβάνουν υπηρεσία από την 1η Ιανουαρίου 2024.

Αυτή η εικόνα δεν έχει ιδιότητα alt. Το όνομα του αρχείου είναι thumbnail_ΠΡΟ123.jpg

Written by

altpress.gr ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΛΑΜΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΦΘΙΩΤΙΔΑ- ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

Comments are closed.