Στρατιώτης με ελληνική σημαία στα εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας στη Γάζα. ΟΧΙ στο όνομα μας!

Ενα σοκαριστικό βίντεο κυκλοφόρησε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και δείχνει ένα στάδιο στη Γάζα που ο ισραηλινός στρατός το έχει μετατρέψει σε στρατόπεδο συγκέντρωσης με γυμνούς κρατούμενους. Ανάμεσα στους κρατούμενους είναι ηλικιωμένοι και μικρά παιδιά. 
Το πρώτο που αντιλαμβάνεται ένας Ελληνας θεατής είναι ότι ένας στρατιώτης του IDF έχει στο κράνος του δύο σημαίες και η μία είναι ελληνική!
Η τυχαία αποκάλυψη μέσω του βίντεο που ανάρτησαν ισραηλινά media θέτει το επείγον ερώτημα:
Συμμετέχουν Έλληνες εθελοντές στα εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας στη Γάζα;;
⚡Μετά τις χθεσινές αποκαλύψεις για τον στρατιώτη που πολεμάει με τον ισραηλινό στρατό στη #Γάζα χρησιμοποιώντας το ελληνικό εθνόσημο: https://bit.ly/48iJh24 τα συστημικά ΜΜΕ έσπευσαν να τον παρουσιάσουν ως έναν συμπαθητικό πατριώτη. Είναι όμως έτσι;
🔻Πρόκειται για Έλληνα πολίτη, γεννημένο και μεγαλωμένο στην Ελλάδα, ο οποίος συμμετέχει στα εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας – φράσεις που έχει χρησιμοποιήσει τόσο ο ΟΗΕ, όσο και ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας – που συντελούνται στη Γάζα. Οι δημοσιογράφοι βέβαια δεν «κατάφεραν» να του κάνουν ούτε μισή ερώτηση.
❌Ο ισχυρισμός του ότι «τα ίδια θα έκανε και για την Ελλάδα» πρέπει να μας προκαλεί απέχθεια. Με 8.500 σκοτωμένα παιδιά και εκατομμύρια ξεσπιτωμένους αμάχους, το μόνο που μπορούμε να του απαντήσουμε είναι:
‼️ΟΧΙ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΑΣ‼️
✊Προτιμούμε να ταυτιστούμε με τις χιλιάδες φιλειρηνικών Εβραίων ανά τον κόσμο που διαδηλώνουν κι αγωνίζονται κατά του Απαρτχάιντ, κατά της κατοχής της Παλαιστίνης, ζητώντας κατάπαυση του πυρός και ίσα δικαιώματα για όλους/ες. Καμία ελληνική συμμετοχή και εμπλοκή στα εγκλήματα κατά του παλαιστινιακού λαού. Λευτεριά στην Παλαιστίνη!
🆘Μια τυχαία αποκάλυψη μέσω ενός βίντεο που ανάρτησαν ισραηλινά media θέτει το επείγον ερώτημα: Συμμετέχουν Έλληνες εθελοντές στα εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας στη Γάζα;;
➡️Σε δύο τουλάχιστον σκηνές του βίντεο https://bit.ly/489JGnn αποτυπώνεται στρατιώτης με την ελληνική σημαία στο κράνος του και ένα ακόμα σήμα που μοιάζει με το αστέρι του Δαυίδ. [Μάλιστα ακούγονται και κάποια λόγια τα οποία πιθανόν να είναι στα ελληνικά, όμως είναι δύσκολο να ξεκαθαριστούν]
Ο στρατιώτης πολεμάει με την πλευρά των ισραηλινών ένοπλων δυνάμεων και συμμετέχει σε συγκέντρωση ανδρικού πληθυσμού – από ανήλικα παιδιά(!!) μέχρι γέρους – στο ποδοσφαιρικό στάδιο της Γάζας. Οι αιχμάλωτοι φορούν μόνο το εσώρουχό τους και παραμένουν με τα χέρια ψηλά, όρθιοι ή γονατιστοί ενώ στρατιώτες τους σημαδεύουν με τα όπλα τους.
🔻 Το Ισραήλ ανοιχτά καλεί πολίτες να στρατολογηθούν στις ένοπλες δυνάμεις του όμως κάτι τέτοιο είναι παράνομο με βάση την ελληνική νομοθεσία. Γνωρίζει το Υπουργείο Άμυνας και ο κύριος Δένδιας κάτι επ’ αυτού; Έχουν μεταβεί εθελοντές απ’ την Ελλάδα, όπως είδαμε να συμβαίνει και στην Ουκρανία, για να πολεμήσουν κατά των Παλαιστίνιων στη Λωρίδα της Γάζας; Αν αυτό έχει γίνει εν αγνοία του Υπουργείου Άμυνας, τι προτίθεται να κάνει τώρα που αποκαλύπτεται το γεγονός;
⚠️Σε κάθε περίπτωση, με πάνω από 20.000 νεκρούς Παλαιστίνιους/ες, ανάμεσά τους 8.500 παιδιά και 6.300 γυναίκες, η συμμετοχή Ελλήνων πολιτών σε κάτι που ακόμα και διεθνείς οργανισμοί όπως ο ΟΗΕ και ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας έχουν χαρακτηρίσει ως έγκλημα κατά της ανθρωπότητας, είναι ντροπή και πρόκληση! Πρέπει όλοι/ες μας να απαιτήσουμε να μη μείνει ατιμώρητο αυτό το γεγονός!!
https://static.xx.fbcdn.net/rsrc.php/v3/yj/r/Hkneak0Xqmf.png

Written by

altpress.gr ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΛΑΜΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΦΘΙΩΤΙΔΑ- ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

Comments are closed.