“Πατρίδα μας η Στερεά” :Το όνομα του συνδυασμού της Υποψήφιας για την Περιφέρεια Κατερίνας Μπατζελή

Το όνομα του συνδυασμού της «Πατρίδα μας η Στερεά» , την Ιδρυτική  του διακήρυξη  και ένα μεγάλο αριθμό Υποψηφίων Περιφερειακών Συμβούλων  παρουσίασε το βράδυ της Παρασκευής  στο κατάμεστο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Λαμιέων η Υποψήφια Περιφερειάρχης Στερεάς και πρώην Υπουργός Κατερίνα Μπατζελή . 

Στο πλαίσιο της παρουσίασης, η επικεφαλής του ψηφοδελτίου, ανακοίνωσε το αποκεντρωμένο αναπτυξιακό μοντέλο πολιτικής που προτείνει και το οποίο αποτελεί όπως είπε- μία επιλογή με άποψη και σχέδιο, μία πολιτική με γνώση και ευαισθησία. Συν τις άλλοις ανακοίνωσε και την πρώτη ομάδα υποψηφίων που -όπως τόνισε- πιστεύουν το στρατηγικό σχεδιασμό του Προγράμματος, για να δημιουργήσουν με την ίδια το μέλλον που αξίζει η Στερεά Ελλάδα.

«Να φτιάξουμε τον τόπο μας. Επιδιώκουμε να χτίσουμε γέφυρες πολιτών που πιστεύουν στην Περιφερειακή Διοίκηση  .Πρέπει να πιστέψουμε στην  ιστορία καις τον Πολιτισμό  της Περιφέρειας  μας. Καταθέτουμε τα πιστεύω μας , το σχέδιο μας   με απόλυτη διαφάνεια , με σχέδιο και όραμα…’» τόνισε στην ομιλία της η Υποψήφια  περιφερειάρχης .

Παρόντες αυτοδιοικητικοί από τους πέντε νομούς της Περιφέρειας Στερεάς Eλλάδος. Μεταξύ άλλων παραβρέθηκαν ο πρώην υπουργός Φίλιππος Σαχινίδης, ο βουλευτής της ΔΗΜΑΡ Θεόδωρος Μαργαρίτης, ο βουλευτής και πρώην Περιφερειάρχης Βασίλης Εξαρχος, ο πρώην Περιφερειάρχης Στερεάς Κλέαρχος Περγαντάς, ο Δήμαρχος Λαμιέων Νίκος Σταυρογιάννης και μέλη της δημοτικής του ομάδας καθώς και ο Δήμαρχος Μακρακώμης Θύμιος Παπαευθυμίου,  ο Δήμαρχος Χαλκίδας Χρήστος Παγώνης , οι υποψήφιοι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ κκ Τσώνης, Αντερριώτου, Γιαταγάνας , Παπαθανάση, ο υποψήφιος Δήμαρχος Λαμίας Θωμάς Στάικος  καθώς και δημοτικοί και περιφερειακοί σύμβουλοι από την Στερεά.

Στο τέλος της ομιλίας της η Κατερίνα Μπατζελή παρουσίασε ένα μεγάλο μέρος των Υποψηφίων Περιφερειακών της Συμβούλων .

Δείτε τα ονόματα των υποψηφίων πατώντας ΕΔΩ!

Written by

altpress.gr ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΛΑΜΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΦΘΙΩΤΙΔΑ- ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

Comments are closed.